Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

M.T.Greene: Ilegálny migrant zavraždil dvoch ľudí v Rome, Georgia

Po správe o piatkovej rannej smrteľnej autonehode, ktorú spôsobil ilegálny migrant v Rome v štáte Georgia, kongresmanka Marjorie Taylor Greene vydala toto vyhlásenie:   „V sobotu skoro ráno ilegálny migrant Omar Alejandro Garcia čelne narazil do auta v mojom rodnom meste Rome, GA, vážne zranenie 1-ročného Rileyho Harrisa a zavraždil matku dieťaťa, Kadrian Harris a […]
Menej ako 1 min. min.

Po správe o piatkovej rannej smrteľnej autonehode, ktorú spôsobil ilegálny migrant v Rome v štáte Georgia, kongresmanka Marjorie Taylor Greene vydala toto vyhlásenie:

 

„V sobotu skoro ráno ilegálny migrant Omar Alejandro Garcia čelne narazil do auta v mojom rodnom meste Rome, GA, vážne zranenie 1-ročného Rileyho Harrisa a zavraždil matku dieťaťa, Kadrian Harris a Malik Henderson

Ilegálny migrant je obvinený z dvoch zabití autom, z vážneho zranenia vozidlom, DUI, jazdy bez vodičského preukazu, pokusu o útek, bezohľadnej jazdy a z rýchlej jazdy.

Smutnou pravdou je, že toto nie je ani po prvýkrát, čo boli moji voliči zavraždení nelegálnym migrantom. Som absolútne pobúrená.

Georgia nie je pohraničným štátom. Georgia je stovky kilometrov od našej južnej hranice.

Je to zodpovednoť Joea Bidena a pohraničnej cárovnej Kamaly Harris, ktorí zmenili každý štát na pohraničný štát a každé mesto na pohraničné mesto.

Krv týchto nevinných Američanov, ktorých zabil tento ilegálny migrant, majú na rukách Joe Biden, Kamala Harris, minister Mayorkas a každý demokrat s otvorenými hranicami!

Koľko Američanov ešte musí zomrieť, kým Joe Biden a Kamala Harris konečne zabezpečia naše hranice a prestanú do našej krajiny nelegálne pozývať ľudí zo všetkých kútov sveta?

Kamala Harris tvrdí, že chce vyriešiť problémy na našej južnej hranici. PRÁVE TERAZ je viceprezidentkou. Keby jej to naozaj záležalo, včera by to napravila.

Moje srdce je ťažké pre rodinu, ktorú postihla táto tragédia. Prosím, aby ste sa ku mne pridali v modlitbe za obete, ich rodinu a priateľov. Zvlášť vás prosím, aby ste sa ku mne pridali v modlitbe za malé dieťa, ktoré vyrastie na tomto svete bez svojej matky.

Nikdy neprestanem bojovať, aby sme zabezpečili naše hranice a zabezpečili, aby sa tragédie, ako je táto, už nikdy v Amerike nezopakovali.”

Marjorie Taylor Greene

Kongresmanka

 

Driver Accused Of Fatal Wreck on Turner McCall Charged – Rome News-Tribune
2 killed, 1-year-old critically injured after head-on collision in Rome – 11 Alive

 

Omar Alejandro Garcia
Omar Alejandro Garcia

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie