Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Má 54 rokov a brucho ploché ako doska. Tréner Lopez prezradil tajomstvo. „Aspoň sedem denne“

19.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/jlo/). 54-ročná Jennifer Lopez teší a inšpiruje milióny fanúšikov po celom svete udržiavaním vyrysovanej a zdravej postavy. Aké je jej tajomstvo? Každý môže dodržiavať pravidlo, ktoré sa dodržiava každý deň. JLo teší a inšpiruje milióny fanúšikov po celom svete udržiavaním vyrysovanej a zdravej postavy.Foto: instagram.com/jlo/ Zdá sa, že Jennifer […]
Menej ako 1 min. min.

19.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/jlo/).

54-ročná Jennifer Lopez teší a inšpiruje milióny fanúšikov po celom svete udržiavaním vyrysovanej a zdravej postavy. Aké je jej tajomstvo? Každý môže dodržiavať pravidlo, ktoré sa dodržiava každý deň.

JLo teší a inšpiruje milióny fanúšikov po celom svete udržiavaním vyrysovanej a zdravej postavy.
Foto: instagram.com/jlo/

Zdá sa, že Jennifer Lopez je imúnna voči plynutiu času. Hviezda tento rok oslávi 55. narodeniny. Stále sa môže pochváliť telom, ktoré je svalnatejšie ako kedykoľvek predtým. Medzi zdravou stravou a každodennou fyzickou aktivitou Lopez vynakladá veľa úsilia aj na udržiavanie a starostlivosť o žiarivú pleť.

Diéta Jennifer Lopez. Aké stravovacie návyky dodržiava, aby sa udržal v skvelej forme?

54-ročná hviezda svetového šoubiznisu začína každý deň porciou bielkovín. Medzi jej obľúbené možnosti patria vaječné bielka, biele morčacie mäso, kuracie prsia, hovädzie mäso a ryby. Jej jedálniček zahŕňa aj zdravé a organické produkty. Každý deň zje za hrsť orieškov a na tanieri má vždy veľa zeleniny. Jedáva všetky zelené produkty, ale vyhýba sa mrkve a kukurici pre vysoký obsah cukru.

„Mám veľmi spoločenskú povahu, takže svoj voľný čas rád trávim s priateľmi a rodinou. Keď chodíme do reštaurácií, snažím sa vyberať zdravé jedlá. Väčšinou si objednávam šalát alebo rybu so zeleninou. Dbám aj na to, aby som pri jedle pila veľa vody“

– prezradila v rozhovore pre magazín „Hello!“.

Čo dodržiava Jennifer Lopez? Hviezda po celý deň nezabúda na jednu vec

Nie je žiadnym tajomstvom, že Jennifer Lopez má okrem diéty aj intenzívny program fyzickej aktivity. Zahŕňa veľa cvikov na brucho, vzpieranie a veľa tanca. Hviezda je rovnako disciplinovaná so svojimi stravovacími návykmi, ako aj so svojou kondíciou. Jednou z najdôležitejších otázok speváčky je správna hydratácia. Každý deň začína pohárom čerstvej vody s citrónom.

„Vypije aspoň sedem pohárov denne“

– povedal pre US Weekly jej tréner Doddy Romero.

Jennifer Lopez sa tiež dlhodobo vyhýba kofeínu a alkoholu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa prvýkrát po viac ako mesiaci objavili SPOLU! (FOTO)

Britney Spears mala byť na pokraji bankrotu. Bulvár prezradil, koľko zarobila vlani. Suma vás možno prekvapí

The post Má 54 rokov a brucho ploché ako doska. Tréner Lopez prezradil tajomstvo. „Aspoň sedem denne“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie