Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Má 64 rokov a postavu tínedžerky. Používa metódu 90/10

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/harrah.brown/). Americká fitness trénerka, 64-ročná Harrah Brown, prekvapuje mladistvým vzhľadom a skvelou postavou. Internetových užívateľov, ktorí ženu sledovali na sociálnych sieťach, zaujímalo, v čom spočíva tajomstvo jej dokonalej formy. Ukázalo sa, že základom tohto stavu vecí je takzvané pravidlo 90/10. Vysvetľujeme, čo to je. Zrelá žena s výzorom 20-ročnej. […]
Menej ako 1 min. min.

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/harrah.brown/).

Americká fitness trénerka, 64-ročná Harrah Brown, prekvapuje mladistvým vzhľadom a skvelou postavou. Internetových užívateľov, ktorí ženu sledovali na sociálnych sieťach, zaujímalo, v čom spočíva tajomstvo jej dokonalej formy. Ukázalo sa, že základom tohto stavu vecí je takzvané pravidlo 90/10. Vysvetľujeme, čo to je.

Zrelá žena s výzorom 20-ročnej. Aké je jej tajomstvo?
Foto: instagram.com/harrah.brown/

Zrelá žena s výzorom 20-ročnej. Aké je jej tajomstvo?

Harrah Brown začala proces zmeny svojej postavy pred tromi rokmi a pri pohľade späť dosiahla fantastický efekt. Žena, ktorá pravidelne zverejňuje svoje fotografie, okrem iného aj na Instagrame uisťuje, že nikdy nepodstúpila žiadnu operáciu na zlepšenie svojho vzhľadu a za svoj úspech vďačí tréningu a diéte.

Harrah cvičí trikrát týždenne a zahŕňa hlavne silový tréning so závažím. Jedna tréningová jednotka trvá 60 minút. Žena sa navyše riadi pravidlom 90/10 , ktoré má zabezpečiť, aby sa 64-ročná žena tešila z dokonalej postavy.

Metóda chudnutia nazývaná 90/10 spočíva v zaradení 90 % zdravých produktov do denného jedálneho lístka a 10 percent obľúbených, nie nevyhnutne zdravých ale „chutných“.
Foto: instagram.com/harrah.brown/

Čo je metóda 90/10?

Harrah Brown tvrdí, že správne zvolený tréning a strava jej umožňujú udržať si skvelú postavu. Žena dodáva, že toto riešenie je mimoriadne účinné, pretože v menopauze nielen zhodila prebytočné kilogramy, ale si aj vyformovala postavu a nabrala veľa sily.

Metóda chudnutia nazývaná 90/10 spočíva v zaradení 90 % zdravých produktov do denného jedálneho lístka a 10 percent obľúbených, nie nevyhnutne zdravých ale „chutných“ .

Žena sa rozhodne vyhýba sladkostiam a vyhýba sa spracovaným potravinám. Harrah sa snaží každý deň jesť čučoriedky a maliny, ktoré vďaka antioxidantom, ktoré obsahujú, zlepšujú stav jej pokožky a spomaľujú proces starnutia.

V dennom jedálnom lístku ženy nechýbajú ani pistácie, olivový olej a arašidové maslo. Okrem toho Harrah Brown často jedáva ryby – lososa a halibuta a spomedzi zeleniny uprednostňuje rímsky šalát a kapustu. Jej obľúbenou bylinkou je koriander.

V dennom jedálnom lístku ženy nechýbajú ani pistácie, olivový olej a arašidové maslo
Foto: instagram.com/harrah.brown/

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chcete zredukovať vrásky okolo očí? Zmiešajte tieto dve lacné ingrediencie a vytvorte si masku

Jennifer Lopez nosí predĺžené vlasy už roky. V takomto stave sú jej vlasy teraz

The post Má 64 rokov a postavu tínedžerky. Používa metódu 90/10 appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie