Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Má 69 rokov a nadalej ma aféry. Počuje: „Fuj, dve staré vráskavé telá“.

5.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@tinagoesdating ). Tina má 69 rokov a chodí s niekým. Na TikToku často hovorí o svojom živote slobodnej ženy, ako aj o zoznamovaní sa s mužmi a používaní zoznamovacích aplikácií. Pozitívna seniorka sa, žiaľ, stále stretáva s nenávistnými komentármi. Žena si však nenávistníkov nenecháva vtlačiť do hlavy. Tina má […]
3 min.

5.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@tinagoesdating ).

Tina má 69 rokov a chodí s niekým. Na TikToku často hovorí o svojom živote slobodnej ženy, ako aj o zoznamovaní sa s mužmi a používaní zoznamovacích aplikácií. Pozitívna seniorka sa, žiaľ, stále stretáva s nenávistnými komentármi. Žena si však nenávistníkov nenecháva vtlačiť do hlavy.

Tina má 69 rokov a chodí s niekým. Na TikToku často hovorí o svojom živote slobodnej ženy, ako aj o zoznamovaní sa s mužmi a používaní zoznamovacích aplikácií.
Foto: tiktok.com/@tinagoesdating

Tina je takmer 70-ročná používateľka služby TikTok, prostredníctvom ktorej robí ženám na celom svete obrovskú službu. Veselá seniorka totiž miluje randenie a pravidelne sa so sledovateľmi delí o svoje postrehy na túto tému. Žena dokazuje, že pokiaľ ide o nadväzovanie romantických vzťahov, vek je len číslo a zamilovanosť nie je „vyhradená“ len pre mladých. Hoci ešte nenašla toho pravého, nestráca elán a pozitívny prístup. Užíva si svoju ženskosť a vyzýva ostatné ženy, aby robili to isté.

Všetok obsah zverejňuje na svojom profile @Tinagoesdating („Tina chodí na rande“). Tam tiež zverejnila jedno zo svojich videí, v ktorom reaguje na vulgárny komentár od hejtera. Hoci používatelia internetu zvyčajne obdivujú jej zmysel pre humor a energiu, bohužiaľ sa stretáva aj s nepríjemnými situáciami. Niektorí ľudia si zrejme z pozície anonymného „kritika“ myslia, že majú plné právo ženu hanobiť kvôli jej veku. Podobný obsah je často plný poznámok na tému veku, ale Tina ide veľmi dobrým príkladom: s úsmevom a nadhľadom reaguje na všetky hejty a jednoducho si z nich nič nerobí.

Má takmer 70 rokov a rada randí. Nechala sa počuť, že má „vráskavé telo“.

Tina má teraz 69 rokov a stále hľadá lásku. Pred mnohými rokmi sa rozišla s manželom a začala randiť. Na svojom profile na TikToku pristupuje k celej téme s humorom – hovorí o svojich vzostupoch a pádoch, zamilovanosti a tiež humorných situáciách. Cení si zdravý rozum a nie je takmer žiadna gýčová romantička. Opakovane zdôrazňuje, že je veľmi spokojná s tým, ako momentálne žije svoj život. Samozrejme, vždy sa nájdu takí, ktorým bude prekážať, že si niekto užíva život bez ohľadu na vek.

@tinagoesdating

Replying to @Suzanne+Julio You can still netflix and chill with wrinkes darling #dating #datingtiktok #single #grandmasoftiktok #fyp #womenover50

♬ original sound – Tina Goes Dating

“ Zvrásnené telo „ – napísali jej niektorí hejteri, napríklad. Presne takto znel jeden z komentárov, ktorý ženu zahanbil.

Uh! Fuj, dve staré vráskavé telá, ktoré do seba narážajú, bleee

napísal anonymný hater. Hviezda TikToku to však nemienila nechať bez odpovede. Obliekla sa do trblietavého pruhovaného oblečenia a vysmiala internetového trolla. Jej odpoveď sa používateľom internetu veľmi páčila. „Bavte sa, ako len môžete. Nevenujte pozornosť hejterom.“ – znie jeden z príspevkov pod videom. „Jednoducho ťa zbožňujem“. – píše jeden používateľ internetu. „Vyzeráš skvele“, „Si úžasná“. – čítame.

V jednom z predchádzajúcich videí sa Tina priznala, že ju jej bývalý stále miluje. Expartner jej vraj stále volá na výročie ich svadby, hoci sa rozišli pred 38 rokmi. Tvrdí, že všetky spomienky sú pre neho stále živé. Žena to komentovala svojím typickým žartovným spôsobom: „A čo som mu mala povedať? Povedala: zobudil si ma“ – zasmiala sa Tina.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Randenie po štyridsiatke? Dávajte si pozor na tieto chyby rovnako ako váš bývalý

Randenie s 27-ročným mužom po rozvode. „Je to pre mňa ako ísť na neistý pracovný pohovor“

The post Má 69 rokov a nadalej ma aféry. Počuje: „Fuj, dve staré vráskavé telá“. appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie