Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Má Andrej Babiš novú priateľku? Čo na to hovorí samotný politik?

13.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alexandros Michailidis). Miliardár Andrej Babiš a bývalý predseda vlády Českej republiky má údajne novú známosť. Pred nedávnom sme informovali v článku o tom, že sa rozvádza s krásnou manželkou Monikou po veľmi dlhých rokoch. Nikto v skutočnosti nevie, čo je skutočným dôvodom ich rozvodu. Povráva sa, že Andrej Babiš má novú priateľku.Foto: shutterstock/Alexandros Michailidis Povráva […]
Menej ako 1 min. min.

13.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alexandros Michailidis).

Miliardár Andrej Babiš a bývalý predseda vlády Českej republiky má údajne novú známosť. Pred nedávnom sme informovali v článku o tom, že sa rozvádza s krásnou manželkou Monikou po veľmi dlhých rokoch. Nikto v skutočnosti nevie, čo je skutočným dôvodom ich rozvodu.

Povráva sa, že Andrej Babiš má novú priateľku.
Foto: shutterstock/Alexandros Michailidis

Povráva sa, že Babiš má novú priateľku

Blízky zdroj Andreja Babiša prezradil novinárom v Čechách, že údajne sa známy politik stretáva s krásnou ryšavkou. Jej meno by malo byť Aneta Zicklerová, ktorá údajne pracuje pre politika a má v kompetencii starostlivosť o sociálne siete. Údajne tvoja pár už od minulého leta. Aneta je kľúčovou osobou v jeho tíme.

„Začala mu robiť takmer všetok obsah na siete, v podstate to prevzala po Markovi Prchalovi. Videá, sliepky a ďalšie veci, to robia spolu“

– tvrdí zdroj pre český Deník N.

Bola Aneta dôvodom rozvodu?

Od konca apríla sa šíria špekulácie o tom, že za náhlym rozvodom bývalého českého premiéra stojí práve červenovláska. Nikto nevie, či bola skutočne dôvodom jeho rozvodu. Monika, bývalá manželka Andreja Babiša, tiež zaryto mlčí.

POZRITE TIEŽ AJ: Samuel Tomeček: rozvod bol psychicky náročný, čo bolo dôvodom rozchodu?

Monika Babišová si po rozvode užíva

Moniku Babišovú rozvod nezlomil. Vidieť ju v spoločnosti a zdá sa, že si užíva život naďalej. Ako sama priznala, má rada Slovensko, kde ju nikto nepozná. V Čechách bola vždy pod drobnohľadom a neraz ju nazývali zlatokopkou, keďže si vzala o 20 rokov staršieho Babiša.

Monika síce žila naozaj v luxuse, ale vadili jej narážky neprajníkov na meno jej manžela, ktorý bol v Čechách buď milovaný, alebo zatracovaný.  Údajne to medzi nimi škrípalo už dlhšiu dobu. Krásna Monika si však užíva momentálne slobodu.

Babiš razantne odmieta nový vzťah

Andrej Babiš odmieta, že by mal mať nový vzťah s Anetkou Zicklerovou. Bez lístka sa ani vietor nepohne, ale Babiš akúkoľvek spojitosť s Anetou odmieta. Novinárom odpovedal veľmi ostro, že si nepraje, aby jeho meno spájali s mladou krásavicou, aby sa nepoškodzovalo jeho meno a ani meno Anety. Odmieta špekulácie o tom, že by s ňou udržiaval akýkoľvek iný, než pracovný vzťah.

„Prosím vás, tieto nezmysly ani nechcem komentovať. Tá pani pracuje v hnutí 2 roky, a tieto nejaké veci… áno, ja som o tom počul, že to niekto takto nejako rieši. Tak k tomu nemám čo povedať“

– povedal Andrej Babiš pre portál blesk.cz.

„Všetci máme rodiny, áno, takže nechcem to vôbec komentovať… Frederik má zajtra (pozn.red.: 10. mája) 20 rokov, narodeniny. A my máme rodinný obed a všetky tieto nezmysly, čo sa píšu, nie sú dobré ani pre moju rodinu, ani pre rodinu tej pani.“

– dodal bývalý predseda vlády ČR.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pribudli nové informácie o zdravotnom stave Novaka Djokoviča

Princ Harry dostal otázku, či je rád, že je späť doma. Výstižná odpoveď. Stačili štyri slová

The post Má Andrej Babiš novú priateľku? Čo na to hovorí samotný politik? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie