Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Má ma rád alebo nemá rád? Jeden detail to prezradí. Dozviete sa to okamžite

27.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fizkes). Ako spoznáte, že ma niekto nemá rád? Ak si kladiete túto otázku, možno podvedome cítite, že niekto nemá voči vám úprimné úmysly, aj keď sa povrchne tvári, že je všetko v poriadku. Ako to môžete zistiť? Venujte pozornosť tomuto správaniu. Ako spoznáte, že ma niekto nemá rád? Ak […]
Menej ako 1 min. min.

27.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fizkes).

Ako spoznáte, že ma niekto nemá rád? Ak si kladiete túto otázku, možno podvedome cítite, že niekto nemá voči vám úprimné úmysly, aj keď sa povrchne tvári, že je všetko v poriadku. Ako to môžete zistiť? Venujte pozornosť tomuto správaniu.

Ako spoznáte, že ma niekto nemá rád? Ak si kladiete túto otázku, možno podvedome cítite, že niekto nemá voči vám úprimné úmysly
Foto: shutterstock/fizkes

Máte pocit, že vás niekto z vašich blízkych nemá príliš v láske? Či už ide o kolegu v práci, suseda alebo priateľa vašej kamarátky, venujte pozornosť niekoľkým jemným signálom. Bez toho, aby povedali čo i len slovo, vám dajú najavo, že vás nemajú radi.

Ako zistím, že ma niekto nemá rád? Venujte pozornosť telu

Niekedy môže byť ťažké zistiť, či nás má niekto rád, alebo naopak. Po prvé, každý vyjadruje emócie trochu iným spôsobom a po druhé, keď ste na seba do istej miery „odsúdení“, napr. prostredníctvom spoločných priateľov alebo práce, niekedy je lepšie jednoducho nehovoriť. Najmä preto, že nedostatok náklonnosti nemusí vždy znamenať, že váš vzťah bude zlý, pretože stále môže byť neutrálny a v prípade práce aj profesionálny. Napriek tomu si niektorí ľudia radšej dajú pozor na istotu, ako by mali žiť v dohadoch. Čo prezrádza, že nás daná osoba nemá rada? Ukazuje sa, že existuje niekoľko signálov, na ktoré si treba dávať pozor. Prvým z nich je reč tela.

Človek, ktorý nás nemá rád, pravdepodobne nebude počas rozhovoru intenzívne gestikulovať alebo prikyvovať. Naopak, môže odvrátiť pohľad a niekedy aj pohľad na celé telo a pôsobiť, že stojí strnulo a trochu napäto. Každopádne vyhýbanie sa očnému kontaktu je ďalším silným znakom neobľúbenosti. Venujte pozornosť aj tomu, ako kladie nohy. Ak ich podvedome smeruje opačným smerom, než kde stojíte vy, s najväčšou pravdepodobnosťou to znamená, že jej nie ste nijako zvlášť blízki.

TIP! Dávajte pozor aj na to, ako dotyčná osoba pristupuje ku konverzácii s vami. Ak sa vám zdá, že sa neustále nudí a akoby nepočúvala, nie je to znak únavy, ale nechuti.

Nielen reč tela prezrádza, že nás niekto nemá rád. Samozrejme, existujú aj iné signály, napríklad neustále rušenie stretnutí bez udania konkrétneho dôvodu alebo neodpovedanie na otázky.
Foto: shutterstock/fizkes

Ako spoznáte, že vás niekto nemá rád? Jasné signály

Nielen reč tela prezrádza, že nás niekto nemá rád. Samozrejme, existujú aj iné signály, napríklad neustále rušenie stretnutí bez udania konkrétneho dôvodu alebo neodpovedanie na otázky. Ak je vo vašom okolí niekto, kto opakovane ignoruje vaše telefonáty alebo správy, prípadne odpovedá minimálne, stojí za to zvážiť, či nás má naozaj rád.

Žiadny kontakt je tiež správa. Čo to znamená?

Ľudia, ktorí vás nemajú radi, pravdepodobne nebudú chcieť udržiavať kontakt viac, ako je nevyhnutné. Okrem toho, že sa nedostavia na stretnutia, často nemusia vôbec prijať pozvanie. Neustále budete počúvať výhovorky, ktoré nezodpovedajú skutočnosti. Okrem toho sami neprevezmú iniciatívu. V takom prípade si položte otázku, či sa oplatí do tejto známosti naďalej „investovať“. Namiesto toho by bolo možno lepšie zamerať sa na iného?

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

20 – ročné radia: Randite len s bohatými ľuďmi. „Je to pochmúrna vízia“

7 znamení, že z toho nič nebude. Toto je spôsob, ako vám chlap ukazuje, že o vás nemá záujem

The post Má ma rád alebo nemá rád? Jeden detail to prezradí. Dozviete sa to okamžite appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie