Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Má viac ako 40 rokov a nikdy predtým nemala také silné a zdravé vlasy. Potrebujete len 2 veci

17.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/B-D-S Piotr Marcinski reddit.com/r/longhair/comments/vlym8r/almost_waist_length_ive_never_had_my_hair_this/). Dlhé, lesklé a predovšetkým pevné a zdravé vlasy sú snom mnohých žien. Jednej používateľke internetu sa tento efekt podarilo dosiahnuť bez toho, aby minula majland na drahú kozmetiku a ošetrenie. Ako sa jej to podarilo? O svoje tipy sa podelila na populárnom fóre. Ukazuje sa, […]
Menej ako 1 min. min.

17.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/B-D-S Piotr Marcinski reddit.com/r/longhair/comments/vlym8r/almost_waist_length_ive_never_had_my_hair_this/).

Dlhé, lesklé a predovšetkým pevné a zdravé vlasy sú snom mnohých žien. Jednej používateľke internetu sa tento efekt podarilo dosiahnuť bez toho, aby minula majland na drahú kozmetiku a ošetrenie. Ako sa jej to podarilo? O svoje tipy sa podelila na populárnom fóre. Ukazuje sa, že stačia iba 2 lacné produkty.

Ako pestovať lesklé a zdravé vlasy?
Foto: shutterstock/B-D-S Piotr Marcinski reddit.com/r/longhair/comments/vlym8r/almost_waist_length_ive_never_had_my_hair_this/

Používateľka populárneho fóra Reddit sa rozhodla pochváliť úžasnou premenou svojich vlasov. Fanúšička efektívnej starostlivosti zdôrazňuje, že má 41 rokov a „v živote nemala také dlhé vlasy“ ako teraz. Podľa nej stačia dva lacné prípravky, aby vaše vlasy rástli rýchlejšie, boli zdravé, husté a lesklé. Členka fóra tiež zdieľala fotografiu, na ktorej sú jej pôsobivé hnedé kučery siahajúce až po pás.

„Také dlhé vlasy som ešte v živote nemala“

– priznala 41-ročná žena.

Nepoužíva pleťové vody ani drahú kozmetiku. Jej vlasy sú hitom

Žena prezradila, že raz týždenne používa lacný kokosový šampón proti lupinám Head ‚n Shoulders. Po umytí nanesie kokosovú masku na vlasy. Raz za mesiac používa rekonštrukčnú a regeneračnú masku na vlasy. V dňoch, keď si neumýva vlasy, používa expresný kondicionér od Garnier. Tvrdí, že tento typ starostlivosti stačí na to, aby vám narástla plná hlava hustých vlasov. Dodala, že nepoužíva pleťové vody ani míňa peniaze na drahé rituály starostlivosti.

Produkty, ktoré uviedla, stoja najviac pár dolárov. Nejde však o značku, pretože v prípade tohto používateľa internetu sa kľúčovým prvkom starostlivosti o vlasy ukázala jedna zložka – kokosový olej.

Posts from the longhair
community on Reddit

Kokosový olej na vlasy. Ako to funguje?

Štúdie ukázali, že kokosový olej má priaznivý vplyv na stav vlasov a pokožky hlavy. Účinne hydratuje, zabraňuje štiepeniu končekov, redukuje tvorbu lupín a uľahčuje rozčesávanie. Dá sa použiť ako kondicionér alebo napríklad ako maska ​​na vlasy a pokožku hlavy. Odborníci však odporúčajú naniesť si na hlavu zakaždým malé množstvo kokosového oleja, pretože môže spôsobiť, že vaše vlasy budú mastné. Nebolo však dokázané, že táto zložka môže podporovať rast vlasov.

Jej príspevok na fóre vzbudil veľkú pozornosť ostatných používateľov. „Vyzerá úchvatne!“ – komentoval jeden z užívateľov internetu s odkazom na fotografiu, ktorú zverejnil autor príspevku. „Príbeh môjho života, lol“, „Vyzerá to fantasticky“ – napísali ostatné používateľky. „Aj ja chcem, aby mi vlasy narástli do tejto dĺžky. Teraz som v polovici,“ povedal ďalší užívateľ fóra.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kolegyňa mi prezdradila tip na odrasty. Stačí chvíľa a sú preč! Nemusím každý mesiac navštevovať kaderníka

Môže sa spať s mokrými vlasmi? To nás môže stáť veľa. Škaredý účes je tou najmenšou starosťou

The post Má viac ako 40 rokov a nikdy predtým nemala také silné a zdravé vlasy. Potrebujete len 2 veci appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie