Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Macron a starostka Paříže vzdali úmysl plavat v Seině, měli zřejmě strach z exkrementů (video)

Socialistická starostka Paříže plánovala v neděli před olympijskými hrami v roce 2024 zaplavat si ve francouzské řece Seině, aby dokázala, že tamní voda je pro závodníky bezpečná. K ní se hodlal přidat také Macron, což byl možná hlavní důvod k vydání výzvy, aby lidé využili pařížskou řeku coby veřejné toalety… Potřebujete se vykadit v Paříži? […]
Menej ako 1 min. min.

Socialistická starostka Paříže plánovala v neděli před olympijskými hrami v roce 2024 zaplavat si ve francouzské řece Seině, aby dokázala, že tamní voda je pro závodníky bezpečná.

K ní se hodlal přidat také Macron, což byl možná hlavní důvod k vydání výzvy, aby lidé využili pařížskou řeku coby veřejné toalety…

Potřebujete se vykadit v Paříži? Můžete se připojit k Pařížanům v protestech proti francouzskému prezidentovi Emmanuelu Macronovi a pařížské starostce Anne Hidalgo tím, že se dnes vykálíte do řeky Seiny, než skočí do vody!

Obyvatelé Paříže protestují proti letním olympijským hrám v Paříži v roce 2024 a proti masivním výdajům města na projekt čištění řeky Seiny, aby byla bezpečná pro olympijské plavce.

Poté, co francouzský prezident Emmanuel Macron a starostka Paříže Anne Hidalgová slíbili, že se ponoří do vody, ve které je údajně nebezpečné plavat už sto let, Pařížané na internetu a na sociálních sítích zformulovali plán, jak přimět politiky, aby se „koupali v našich sračkách.“

Byla zřízena webová stránka se sloganem: „Uvrhli nás do sraček, teď je řada na nich, aby se ponořili do našich sraček.“

Hashtag #JeChieDansLaSeineLe23Juin, který v překladu znamená „jsem 23. června v Seině“ a webová stránka se stejným názvem se staly virálními, přičemž příznivci protestu jej používají jako bojový pokřik vyzývající všechny, aby se do vody vykáleli.

Na webových stránkách je dokonce kalkulačka, která vám řekne, v kolik hodin se vykadit do řeky, abyste do poledne doručili „dáreček“ do hlavního města.

Včera nakonec Hidalgová prohlásila, že se v Seině vykoupe, ale až někdy po volbách. Emmanuel Macron, který plaveckou produkci také vzdal, slíbil, že se ještě před hrami vykoupe v Seině, ale neřekl kdy.

Plavat v Seině měli zejména proto, aby sportovcům ukázali, že se nemusí plavání v řece obávat. Zrušení včerejší akce zřejmě není tím, co sportovce přesvědčí…

 

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie