Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mainstreamová média začínají přiznávat, že očkování proti COVID-19 nebylo nikdy o zdraví

Několik mainstreamových médií začalo vrhat trochu světla na vakcíny proti COVID-19. Tyto „vakcíny“ byly většině veřejnosti vnucovány proti nemoci, u které má naprostá většina lidí téměř stoprocentní pravděpodobnost přežití. Není překvapením, že v měsících následujících po zavedení „vakcíny“ bylo hlášeno nadměrné množství úmrtí. Ale pro ty, kteří tomu nevěnují pozornost, je to vlastně nová informace. […]
Menej ako 1 min. min.

Několik mainstreamových médií začalo vrhat trochu světla na vakcíny proti COVID-19. Tyto „vakcíny“ byly většině veřejnosti vnucovány proti nemoci, u které má naprostá většina lidí téměř stoprocentní pravděpodobnost přežití.

Není překvapením, že v měsících následujících po zavedení „vakcíny“ bylo hlášeno nadměrné množství úmrtí. Ale pro ty, kteří tomu nevěnují pozornost, je to vlastně nová informace. Co je nové, je přiznání mainstreamových médií.

Podle zprávy Yahoo News Nizozemští vědci analyzovali údaje ze 47 Západních zemí a zjistili, že od roku 2020 došlo k více než třem milionům nadměrných úmrtí, přičemž tento trend pokračuje navzdory zavádění vakcín a opatřením na omezení výskytu. Uvedli, že tato „bezprecedentní“ čísla „vyvolávají vážné obavy“, a vyzvali vlády, aby plně prošetřily základní příčiny, včetně možného poškození vakcínami.

Ti, kteří to viděli na vlastní oči, vědí, že nadměrná úmrtnost pokračuje kvůli vakcíně, nikoli navzdory ní. Je trochu zajímavé, jak pečlivě volí jazyk. Buď stále chtějí, aby oficiální narativ vládnoucí třídy byl pravdivý, nebo jim někdo říká, co je přípustná řeč. Ani jedno by nás nepřekvapilo a obojí je možné. Koneckonců mainstreamová média byla vždy oficiálními zpravodajskými portály vládnoucí třídy.

Studie autorů z Vrije Universiteit v Amsterdamu v časopise BMJ Public Health uvádí:

„Přestože vakcíny proti Covid-19 byly poskytnuty s cílem ochránit obyvatele před nemocností a úmrtností způsobenou virem Covid-19, byla zdokumentována i podezření na nežádoucí účinky.

„Zdravotníci i občané hlásili do různých oficiálních databází v Západním světě vážná zranění a úmrtí po očkování.“

Studie zjistila, že v Evropě, Spojených státech a Austrálii došlo v roce 2020, tedy na vrcholu pandemie, k více než milionu úmrtí, ale také k 1,2 milionu úmrtí v roce 2021 a 800 000 úmrtí v roce 2022 po zavedení opatření. Výzkumníci uvedli, že toto číslo zahrnuje úmrtí na Covid-19, ale také „nepřímé účinky zdravotnických strategií zaměřených na řešení šíření viru a infekce.“

Přesto se tato čísla zdají být malá a vzpomínáte si, jak dříve „ověřovatelé faktů“ tvrdili, že jde o „konspiraci“ a „dezinformaci“?

Německá data z roku 2021 „si zaslouží vyšetřování“, ale pravděpodobně se ho nedočkáme, zvláště pokud bylo hlavním cílem vylidnění.

Ještě znepokojivější je, že novější údaje týkající se vedlejších účinků očkování proti COVID nebyly zpřístupněny veřejnosti, přičemž jednotlivé země si vedou vlastní databáze škodlivostí, které se spoléhají na vlastní hlášení veřejnosti a lékařů, upozornili odborníci.

Výzkumníci uvedli, že je „pravděpodobné“, že na nadměrné úmrtnosti se podílel i dopad omezujících opatření. Politiky, jako je omezená zdravotní péče a socioekonomické otřesy během pandemie, pravděpodobně přispěly k úmrtnosti, ačkoli připouštějí, že to bylo obtížné prokázat.

Zatímco nyní média tyto informace pomalu zveřejňují, sledujte další událost typu „černá labuť“, která odvede velkou část pozornosti od toho, co udělali s obecnou třídou otroků, aby mohli spáchat něco jiného, hanebnějšího.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Mainstreamová média začínají přiznávat, že očkování proti COVID-19 nebylo nikdy o zdraví first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie