Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MÁJOVÝ FUTBALOVÝ TURNAJ MESTA SENEC

  V piatok 24. mája sa odohral 19. ročník futbalového turnaju GaFuGa a nemohol dopadnúť lepšie. Výhru si zo sebou z ihriska zobral tím mesta Senec. Turnaja sa ešte zúčastnili tímy EL-TRAS s.r.o., ELVA Produkt a.s. fm-geo s.r.o., Benzinol KpS, Webswing s.r.o., AD plan s.r.o. a Futbalová asociácia starostov SR. Tímy sa stretli na umelom […]
Menej ako 1 min. min.

 

V piatok 24. mája sa odohral 19. ročník futbalového turnaju GaFuGa a nemohol dopadnúť lepšie. Výhru si zo sebou z ihriska zobral tím mesta Senec.

Turnaja sa ešte zúčastnili tímy EL-TRAS s.r.o., ELVA Produkt a.s. fm-geo s.r.o., Benzinol KpS, Webswing s.r.o., AD plan s.r.o. a Futbalová asociácia starostov SR. Tímy sa stretli na umelom trávniku NTC Senec. Najlepší hráči si odniesli diplom a malú trofej.

Organizátori sa chcú poďakovať garantovi turnaja primátorovi Ing. Pavlovi Kválovi. Ďakujú aj za spoluprácu MAS a MŠK Senec.

Ak by ste mali záujem zúčastniť sa ďalšieho a to jubilejného ročníka, organizátori už teraz prijímajú prihlášky. Tešia sa na ďalšie roky s vami. Športu zdar.

 

Text: Jakub Šmátrala

Foto: Jakub Šmátrala a Matej Vizner

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie