Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Majstrovstvá Európy vo futbale 2024 odštartoval netradičný úvodný výkop, slonica Bubi predpovedala víťaza prvého zápasu

Prvé stretnutie na šampionáte sa odohrá medzi výberom Nemecka a Škótska.
Menej ako 1 min. min.

14.6.2024 (SITA.sk) – Futbalové majstrovstvá Európy v Nemecku sa naplno rozbehnú síce až piatkovým prvým stretnutím medzi domácim národným mužstvom a výberom Škótska, podujatie však už napriek tomu má za sebou úvodný, aj keď netradičný výkop. Postarala sa oň africká slonica Bubi, ktorá žije v rezervácii v Durínsku v centrálnej časti Nemecka.

Viac o téme: ME vo futbale 2024

Vo štvrtok dostala za úlohu predpovedať víťaza piatkového zápasu ME 2024 medzi Nemcami a Škótmi, ktorý sa bude hrať v Mníchove. Bubi musela kopnúť loptu smerom k vlajkám Nemecka a Škótska, ktoré boli zavesené na oboch stranách provizórnej bránky pozostávajúcej z balíkov slamy. Lopta sa dokotúľala k nemeckej vlajke.

Bubi, ktorá je pôvodom z Talianska, potom zamávala vlajkou svojho adoptívneho domova a vychutnala si vedro jačmeňa. Ošetrovatelia v nej objavili nadšenie pre futbal náhodou, keď sa jej do výbehu skotúľala lopta a Bubi ju hneď kopla späť. V minulosti sa preslávila úspešným predpovedaním výsledkov MS 2010 chobotnica Paul žijúca v akváriu v nemeckom Oberhausene.

Viac k témam: Majstrovstvá európy ME vo futbale 2024 v Nemecku
Zdroj: SITA.sk – Majstrovstvá Európy vo futbale 2024 odštartoval netradičný úvodný výkop, slonica Bubi predpovedala víťaza prvého zápasu © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie