Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mama vždy vkladá zemiaky do nových topánok. Neverila som, že to funguje. Teraz to robím aj ja

13.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Zemiaky v kuchyni používame všetci, no tentokrát pre ne máme iné využitie. Ukazuje sa, že sú užitočné pri riešení populárneho problému. Ošúpte zeleninu a vložte ju do topánok a efekt vás prekvapí. Ako roztiahnuť topánky doma? Ilustračné foto: súkromný archív Niekedy sa stane, že si kúpime topánky […]
Menej ako 1 min. min.

13.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Zemiaky v kuchyni používame všetci, no tentokrát pre ne máme iné využitie. Ukazuje sa, že sú užitočné pri riešení populárneho problému. Ošúpte zeleninu a vložte ju do topánok a efekt vás prekvapí.

Ako roztiahnuť topánky doma?
Ilustračné foto: súkromný archív

Niekedy sa stane, že si kúpime topánky bez toho, aby sme si ich vyskúšali, a keď prídeme domov, ukáže sa, že sú príliš tesné. Tento problém sa najčastejšie vyskytuje pri kožených topánkach, ktoré potrebujú nejaký čas na „rozbitie“. Nie každý však vie, že existuje šikovný trik, ktorý tento proces urýchli. K tomu budete potrebovať… zemiak.

Ako roztiahnuť topánky doma? Použite tento šikovný trik. Pretrvávajúci problém raz-dva zmizne

Zemiaky sú mimoriadne zdravá zelenina, ktorú sa oplatí zaradiť do jedálnička. Obsahujú vitamíny skupiny B, ale aj fosfor, železo, zinok, sodík a vápnik. Navyše sú aj nízkokalorické, pretože 100 g obsahuje iba 80 kcal. Málokto však vie, že sú užitočné nielen na tanieri, ale aj v bežnom živote.

Aby boli kožené topánky pohodlné, musíte ich najprv trochu roztiahnuť, inak sa vám budú drieť, robiť pľuzgiere a zvierať prsty na nohách. Hoci sa táto myšlienka zdá čudná, zemiaky sú užitočné v boji proti tomuto problému. Stačí ošúpať zeleninu a vložiť ju cez noc do topánok a ráno budú vaše topánky pripravené na chôdzu. Šťava totiž zmäkčí látku a urobí ju pružnejšou.

Stačí ošúpať zeleninu a vložiť ju cez noc do topánok a ráno budú vaše topánky pripravené na chôdzu.
Ilustračné foto: súkromný archív

Čo môžem urobiť, aby moje topánky nezapáchali? Toto si dajte do topánok a s vôňou sa rozlúčite

Máte problém s nepríjemným zápachom topánok? Problém sa zhoršuje na jar a v lete, no našťastie existuje riešenie. Na odstránenie zápachu budete potrebovať čajové vrecúško. Suché vrecúška absorbujú vlhkosť a zápach a zanechajú na vložke čajovú vôňu. Vrecúška sa oplatí vkladať do topánok každý večer na noc a nepríjemný zápach sa už určite nevráti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vezmite fén na vlasy a niekoľkokrát vyfúknite mrazničku. Efekt uvidíte voľným okom

Zbavte sa nepríjemného zápachu z topánok bez prania. Rýchle, lacné a efektívne

The post Mama vždy vkladá zemiaky do nových topánok. Neverila som, že to funguje. Teraz to robím aj ja appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie