Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Máme vicemajsterku SR v jude dorastu

Začiatkom mája sa v Poprade konali majstrovstvá Slovenska v jude dorastencov a dorasteniek. Za JUDO-club TJ Strojár Malacky a krúžok JUDO pri CVČ sa na tatami postavili a o titul zabojovali Ida Pullmanová a Lea Hroncová.  Lea Hroncová sa dostala do skupiny s viacerými súperkami, kde sa jej, žiaľ, nepodarilo získať medailu. Ida Pullmanová v boji o zlatú medailu podľahla svojej súperke, ktorá Slovensko reprezentuje […]
Menej ako 1 min. min.

Začiatkom mája sa v Poprade konali majstrovstvá Slovenska v jude dorastencov a dorasteniek. Za JUDO-club TJ Strojár Malacky a krúžok JUDO pri CVČ sa na tatami postavili a o titul zabojovali Ida Pullmanová a Lea Hroncová. 

Lea Hroncová sa dostala do skupiny s viacerými súperkami, kde sa jej, žiaľ, nepodarilo získať medailu. Ida Pullmanová v boji o zlatú medailu podľahla svojej súperke, ktorá Slovensko reprezentuje na na významných zahraničných súťažiach. Naša judistka tak 2. miestom obhájila svoj minuloročný titul 1.  vicemajsterky v kategórii +70 kg. Dievčatám blahoželáme a ďakujeme za krásnu reprezentáciu nášho JUDO-clubu a mesta.

Text a foto: Z. Zajacová Kunšteková

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie