Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Manikérka mi vytvorila „translucent french“. Miluje ich aj Jennifer Lopez. Teraz už viem, prečo

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Standret Natalia). Mnohé ženy si sľúbia, že pri ďalšej návšteve salónu urobia niečo nové. Často sa však nakoniec rozhodnú pre osvedčenú obľúbenú metódu v podobe francúzskych nechtov. Táto éra sa môže skončiť, ak uvidíte módne nechty Jennifer Lopez. „Translucent french“ budú hitom v roku 2024. Trendy nechty jar 2024 […]
Menej ako 1 min. min.

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Standret Natalia).

Mnohé ženy si sľúbia, že pri ďalšej návšteve salónu urobia niečo nové. Často sa však nakoniec rozhodnú pre osvedčenú obľúbenú metódu v podobe francúzskych nechtov. Táto éra sa môže skončiť, ak uvidíte módne nechty Jennifer Lopez. „Translucent french“ budú hitom v roku 2024.

Trendy nechty jar 2024 – priesvitná francúzska manikúra Jennifer Lopez je hitom.
Foto: shutterstock/Standret Natalia

Pri hľadaní inšpirácie pre nový štýl manikúry sa obraciame na rôzne zdroje. Jedným z nich sú celebrity, ktoré sa so svojimi sledovateľmi delia o svoje najnovšie nechty a farby alebo ozdoby, ktoré zvolili. Stylista Jennifer Lopez zdieľal na Instagrame fotografiu „translucent french manicure“, ktorú si urobila na nechtoch. Táto manikúra sa okamžite stala jedným z najhorúcejších trendov pre nadchádzajúce sezóny.

Trendy nechty jar 2024 – priesvitná francúzska manikúra Jennifer Lopez je hitom

Jennifer Lopez, či už vedome alebo nie, odštartovala nový letný trend v oblasti nechtov. „Translucent french“ je priesvitná francúzska manikúra, ktorá poteší nielen fanúšikov minimalistických štýlov. Určite si získa srdcia dám, ktoré rady experimentujú so vzhľadom svojich nechtov. Tom Bachik, alias manikér hviezd, sa o ich fotografiu podelil na Instagrame.

Táto manikúra je univerzálna a nadčasová klasika pre každú. Má šancu natrvalo sa zapísať do histórie manikúry. Je ženská, elegantná a pristane každej, bez ohľadu na to, aké máte nechty. Je teda skvelá na každodenné nosenie, ale aj na formálnejšie príležitosti.

„Translucent french“. Dokonalé svadobné nechty 2024 – ako na to?

Pravidlá na vytvorenie „translucent french“ sú veľmi jednoduché a poskytujú veľkolepý efekt. Ako základ zvolil manikér Jennifer Lopez pastelovo ružový odtieň. Ide o rovnakú farbu, akú obľubujú milovníčky francúzskej manikúry. Inovácia však spočíva v oválnych špičkách, ktoré sú úplne priehľadné. Na ich dosiahnutie stylista vybudoval dĺžku pomocou priehľadného gélu, ktorý dokonale vypiloval, aby získal požadovaný tvar. Nakoniec nechty vytvrdil pomocou vrchného laku.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú veľmi jemné, no aj tak ich chce každá. Takéto nechty vám budú závidieť všetky kamarátky

V roku 2024 sú „ballet nails“ snom každej fanúšičky francúzskej manikúry. Ďalším bonusom sú štíhle prsty

The post Manikérka mi vytvorila „translucent french“. Miluje ich aj Jennifer Lopez. Teraz už viem, prečo appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie