Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Manželstvo Britney Spears a Sama Asghariho trvalo 14 mesiacov. Po súdnej bitke si rozdelili starostlivosť o päť psov

03.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ovidiu Hrubaru). Minulé leto sa v médiách rozšírila správa o rozchode Britney Spears a Sama Asghariho. Zahraničné médiá medzitým informujú o tom, že 14-mesačné manželstvo medzi speváčkou a modelkou sa oficiálne skončilo. Na internete sa objavili detaily ich rozvodu. Podľa zahraničnej tlače Sam Asghari požiadal o rozvod s Britney […]
Menej ako 1 min. min.

03.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ovidiu Hrubaru).

Minulé leto sa v médiách rozšírila správa o rozchode Britney Spears a Sama Asghariho. Zahraničné médiá medzitým informujú o tom, že 14-mesačné manželstvo medzi speváčkou a modelkou sa oficiálne skončilo. Na internete sa objavili detaily ich rozvodu.

Podľa zahraničnej tlače Sam Asghari požiadal o rozvod s Britney Spears, a ako dôvod uviedol „neprekonateľné rozdiely“.
Foto: shutterstock/Ovidiu Hrubaru

Vlani v auguste obletela média informácia, že Britney Spears a Sam Asghari sa rozhodli ukončiť svoje manželstvo, ktoré trvalo len štrnásť mesiacov. Pár sa stretol v roku 2016 na natáčaní hudobného videa „Slumber Party“. Čoskoro sa objavilo, že Britney a pekný muž z klipu majú niečo spoločné.

Po takmer šiestich rokoch vzťahu sa Spears a Asghari, ktorý ju ako jeden z mála podporoval v spore s otcom, zosobášili. Ich vzťah však neobstál a na povrch vyšlo šokujúce zákulisie vzťahu.

Podľa zahraničnej tlače Sam Asghari požiadal o rozvod a ako dôvod uviedol „neprekonateľné rozdiely“. Už vtedy sa v zákulisí hovorilo o údajnej zrade. Ako informoval TMZ, muž údajne našiel video, na ktorom je Spears a jej zamestnanec „spolu v kompromitujúcej situácii.“

A čo viac, Sam údajne tvrdil, že mu jeho žena uštedrila monokel, keď spal. Brit sa podľa portálu nahnevala a začala ho udierať, keď bol v posteli. Viac ako osem mesiacov po odhalení rozchodu bol manželstvu speváčky a modelky oficiálne koniec.

POZRITE TIEŽ AJ: Sharon Stone bola žalovaná o obrovskú sumu. Ide o následky autonehody

Britney Spears a Sam Asghari sú už rozvedení

Začiatkom mája americká tlač informovala, že osem mesiacov po predložení dokumentácie súdu bol rozvod Britney Spears a Sama Asghariho ukončený. Podľa Page Six chcela modelka spochybniť predmanželskú zmluvu podpísanú pred svadbou, no napokon neuspela. Súdne dokumenty citované webom ukazujú, že hviezda si ponecháva svoje šperky a iné osobné veci, ako aj zárobky, ktoré zarobila pred sobášom, počas neho a po ňom.

Americký bulvárny zdroj uviedol, že Britney a Sam plánujú mať k sebe „lásku a rešpekt“. Zistilo sa tiež, že bývalí manželia dosiahli dohodu o starostlivosti o ich päť psov. Model sa stal jediným majiteľom dobermana Porsha, ktorého predtým daroval svojej milovanej. Na druhej strane „popová princezná“ získala plnú starostlivosť o štyroch ďalších psov, ktoré sa často objavovali na jej sociálnych sieťach.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nicole Kidman má 56 rokov a postavu ako z rozprávky. Jej kľúčom k úspechu sú 3 zlaté pravidlá

David Beckham oslávil 49 rokov. Victoria mu zaželala a spomenula aj vekový rozdiel: „Nezaostávaš za mnou!“ (FOTKY)

The post Manželstvo Britney Spears a Sama Asghariho trvalo 14 mesiacov. Po súdnej bitke si rozdelili starostlivosť o päť psov appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie