Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mark Hamill ze Star Wars: Další herec, který vede aktivní kampaň proti Trumpovi

K dlouhému výčtu hollywoodských celebrit, které se velmi aktivně pustily do kampaně proti Trumpovi, tak můžete započítat další. Připomínám, že k až fanatickým odpůrcům Trumpa patří zejména Robert de Niro, George Clooney, Whoopi Goldbergová či Cher, ale i mnoho dalších. Výčet by zabral tak polovinu článku, neboť by v něm byla jména nemalého počtu hollywoodských […]
Menej ako 1 min. min.

K dlouhému výčtu hollywoodských celebrit, které se velmi aktivně pustily do kampaně proti Trumpovi, tak můžete započítat další. Připomínám, že k až fanatickým odpůrcům Trumpa patří zejména Robert de Niro, George Clooney, Whoopi Goldbergová či Cher, ale i mnoho dalších.

Výčet by zabral tak polovinu článku, neboť by v něm byla jména nemalého počtu hollywoodských celebrit. Dalším ze seznamu těch, jejichž kampaň přerostla až v koncentrovanou nenávist, je herec Mark Hamill, který hrál v Hvězdných válkách.

Herec dokonce zorganizoval akci, která má způsobit, že na Trumpovu předvolební akci v New Yorku téměř nikdo nepřijde….

Herec Mark Hamill, který je známý svou rolí Luka Skywalkera v klasické trilogii Star Wars, veřejně vyjádřil svou podporu pokusu o sabotáž jednoho z nadcházejících mítinků prezidentského kandidáta Donalda Trumpa.

Předvolební shromáždění Donalda Trumpa se má konat 27. října v Madison Square Garden v New Yorku a plánovaná sabotáž, podporovaná mimo jiné Markem Hamillem, zahrnuje povzbuzování Trumpových oponentů, aby se zaregistrovali a získali vstupenky zdarma, aniž by se jich zúčastnili.

Akce, která je podnícená takzvaným Lincolnovým projektem a vedená Trumpovými oponenty, jako jsou Rick Wilson a George Conway, má vytvořit prázdná místa a zajistit, aby setkání vypadalo v médiích málo navštěvované.

Domnívají se, že jejich taktika by také mohla zabránit Trumpovým skutečným příznivcům v účasti na této akci.

Mark Hamill, světově proslulý svou rolí Luka Skywalkera v kultovní trilogii Star Wars (1977 – 1983), propagoval kampaň mezi miliony svých sledujících na sociálních sítích, což pomohlo iniciativě stát se virální.

Na platformách, jako je X a Instagram, sdíleli takzvaní influenceři obrázky svých vstupenek, aby ukázali svou podporu sabotáži, včetně samotného Hamilla.

Navzdory virálnímu šíření kampaně několik zpravodajských zdrojů poukázalo na to, že je nepravděpodobné, že projekt uspěje. Stejně jako na mnoha Trumpových shromážděních nejsou sedadla rozdělena na základě lístkového systému, ale řídí se zásadou „kdo dřív přijde, ten dřív mele.“

To znamená, že místa jsou obsazena těmi, kteří dorazí jako první, takže případní nepřítomní držitelé vstupenek pravděpodobně nebudou mít významný vliv na výsledek akce.

Lincolnův projekt byl v minulosti velmi kontroverzní – částečně kvůli obviněním ze sexuálního obtěžování v rámci organizace – a v posledních letech aktivně pracoval na boji proti Trumpovým politickým kampaním.

Organizace nedávno spustila reklamu s hercem Samem Elliottem, jejímž cílem je mobilizovat mužské voliče k podpoře viceprezidentky Kamaly Harrisové.

Zapojení Marka Hamilla věnovalo iniciativám Lincoln Project další pozornost, ale teprve se uvidí, zda jejich úsilí bude mít nějaký skutečný vliv na účast na shromáždění.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie