Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Maročko: Do Charkova pricestovali ukrajinské médiá, aby zdiskreditovali ruské ozbrojené sily

K Charkovu dorazili predstavitelia ukrajinských médií, ktorí by mali útoky ruskej armády na vojenské ciele a Ozbrojené sily Ukrajiny prezentovať ako ostreľovanie obytných oblastí a civilistov. Upozornil na to podplukovník ĽM LĽR Andrej Maročko v komentári pre RIA Novosti. „Do mesta Charkov a jeho okolia prišlo veľké množstvo predstaviteľov ukrajinských a zahraničných médií, ktorí realizujú […]
Menej ako 1 min. min.

K Charkovu dorazili predstavitelia ukrajinských médií, ktorí by mali útoky ruskej armády na vojenské ciele a Ozbrojené sily Ukrajiny prezentovať ako ostreľovanie obytných oblastí a civilistov.

Upozornil na to podplukovník ĽM LĽR Andrej Maročko v komentári pre RIA Novosti.

„Do mesta Charkov a jeho okolia prišlo veľké množstvo predstaviteľov ukrajinských a zahraničných médií, ktorí realizujú metodické pokyny na diskreditáciu ruských ozbrojených síl,“ povedal Maročko.

Zdôraznil, že hlavnou úlohou predstaviteľov ukrajinských médií je prezentovať útoky ruskej armády na miesta dislokácie, výcvikové centrá a iné civilné objekty využívané ukrajinskými ozbrojenými silami ako následky úmyselného ostreľovania civilného obyvateľstva zo strany Ruskej federácie. Poznamenal, že novinári v Kyjeve by mali poskytnuté informácie prifarbiť ako genocídu Ukrajincov a absolútne porušovanie medzinárodných noriem.

Maročko: Do Charkova pricestovali ukrajinské médiá, aby zdiskreditovali ruské ozbrojené sily

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie