Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Masivní požár výzkumného institutu u Moskvy. Zemřelo několik lidí, další jsou uvězněni uvnitř

Hasiči se snaží zachránit lidi z hořící budovy, informovala dříve agentura TASS s odvoláním na ministerstvo pro mimořádné události. Podle něj se hasičům podařilo dostat do bezpečí jednu osobu, dalších devět ale zůstává uvězněných v hořící budově. Jeden z mužů vyskočil z okna hořící budovy, uvedl zpravodajský kanál Ostorožno, Moskva. Podle něj je na jednotce […]
Menej ako 1 min. min.

Hasiči se snaží zachránit lidi z hořící budovy, informovala dříve agentura TASS s odvoláním na ministerstvo pro mimořádné události. Podle něj se hasičům podařilo dostat do bezpečí jednu osobu, dalších devět ale zůstává uvězněných v hořící budově.

Jeden z mužů vyskočil z okna hořící budovy, uvedl zpravodajský kanál Ostorožno, Moskva. Podle něj je na jednotce intenzivní péče těžce raněný čtyřiatřicetiletý muž, který je napojen na umělé plíce. Lékařské ošetření vyhledali také dva hasiči, kteří se nadýchali zplodin, ale nejsou v ohrožení života a hospitalizaci odmítli.

Požár vypukl v administrativní budově institutu Platan v průmyslové zóně ve Frjazinu v Moskevské oblasti. Hořet začalo v pátém patře osmipodlažní budovy, přičemž oheň se odtud šíří do vyšších pater. Plameny podle gubernátora zachvátily páté až sedmé patro.

Institut Platan se podle ruských médií zabývá vývojem a výrobou elektronických součástek a rádiových komponentů.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Případ vyhořelého supermarketu v Chodově nekončí. Na místě stojí nová prodejna, soud a nehořlavé košíky.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie