Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mastercard už aj na Binance

Binance, najväčšia kryptomenová burza na svete, opäť umožňuje svojim zákazníkom nakupovať kryptomeny pomocou Mastercard. Tento krok signalizuje možný koniec regulačných problémov Binance, ktoré burzu sužovali v posledných mesiacoch. Podľa nedávneho príspevku z 6. júna Binance obnovila nákupy kryptomien prostredníctvom bankových prevodov s použitím debetných a kreditných kariet Mastercard pre „hladké transakcie“. Na platforme Binance boli […]
Menej ako 1 min. min.

Binance, najväčšia kryptomenová burza na svete, opäť umožňuje svojim zákazníkom nakupovať kryptomeny pomocou Mastercard. Tento krok signalizuje možný koniec regulačných problémov Binance, ktoré burzu sužovali v posledných mesiacoch. Podľa nedávneho príspevku z 6. júna Binance obnovila nákupy kryptomien prostredníctvom bankových prevodov s použitím debetných a kreditných kariet Mastercard pre „hladké transakcie“. Na platforme Binance boli znovu povolené možnosti „kúpiť krypto“ prostredníctvom Mastercard s maximálnym jednorazovým nákupom až do výšky 5 000 eur, čo je približne 5 440 dolárov pre transakcie v eurách, a až do výšky 20 000 dolárov pre transakcie v amerických dolároch.

Crypto made easy—buy and sell with ease.

Use Mastercard, Visa, or SEPA, for bank transfers, and experience smooth transactions!

Try it now https://t.co/shCZx59fi3 pic.twitter.com/05pzOC3sjh

— Binance (@binance) June 6, 2024

Binance plánuje v budúcnosti pridať ďalších regulovaných fiat poskytovateľov platieb pre intuitívnejšie nákupy kryptomien. Hovorca Binance povedal Cointelegraph: „Binance naďalej intenzívne investuje do toho, aby spĺňala najvyššie štandardy súladu. Po rozsiahlej revízii prísnych kontrol a procesov, ktoré Binance zaviedla, sa Mastercard rozhodla povoliť nákupy súvisiace s Binance vo svojej sieti.“

Napriek tomu, že neexistujú dôkazy o zneužití finančných prostriedkov používateľov, Binance bola obvinená z porušovania zákonov proti praniu špinavých peňazí a dohodla sa na zaplatení jednej z najvyšších trestných pokút v histórii, 4,3 miliardy dolárov.

Tento vývoj pokračuje v cementovaní akceptácie kryptomien tradičným financovaním a naznačuje, že Binance môže byť na ceste k prekonaniu svojich regulačných prekážok. S obnovením služieb Mastercard sa otvára nová kapitola pre Binance a jej používateľov, ktorí hľadajú pohodlné a bezpečné spôsoby nákupu kryptomien.

Príspevok Mastercard už aj na Binance je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie