Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Máte doma túto obľúbenú sladkosť? Nejedzte ju, veľký obchodný reťazec ju sťahuje z predaja

Známy potravinový veľkoobchod opäť sťahuje produkt z predaja. Tento raz ide o populárne čokoládové tyčinky. Spoločnosť METRO Cash & Carry SR uviedla, že k tomuto kroku pristúpila z preventívnych dôvodov. Z predaja konkrétne sťahujú balenia KIT KAT 4 FINGER 41,5g 24x. Spoločnosť uviedla, že tento krok vykonala z preventívnych dôvodov na základe informácií od dodávateľa. […]
Menej ako 1 min. min.

Známy potravinový veľkoobchod opäť sťahuje produkt z predaja. Tento raz ide o populárne čokoládové tyčinky. Spoločnosť METRO Cash & Carry SR uviedla, že k tomuto kroku pristúpila z preventívnych dôvodov.

Z predaja konkrétne sťahujú balenia KIT KAT 4 FINGER 41,5g 24x. Spoločnosť uviedla, že tento krok vykonala z preventívnych dôvodov na základe informácií od dodávateľa.

Kvalita nie je vyhovujúca

„Dôvodom je nevyhovujúca kvalita suroviny – palmového oleja. Stiahnutie sa týka produktov od dodávateľa Nestlé Slovensko s.r.o.,“ oznámila spoločnosť.

V prípade, že túto populárnu sladkosť máte doma, mali by ste si skontrolovať údaje. Ak má dátum spotreby 31.1. 2025, šaržu 40580734 a ean kód buď 40052465 alebo 7613035357754, za žiadnych okolností by ste ju nemali jesť.

Tieto výrobky boli dostupné na predaj od 7.3.2024 do 31.5.2024. „Ak ste si zakúpili tieto výrobky s uvedenou šaržou, prosíme Vás, aby ste ich nekonzumovali,“ vyzýva spoločnosť. Výrobky môžete vrátiť v ktoromkoľvek veľkoobchodnom stredisku METRO Cash & Carry SR.

Okrem toho reťazec žiada, aby spotrebitelia o tejto skutočnosti informovali svojich partnerov a zákazníkov, a následne prevzalu výrobky naspäť.

Za tieto výrobky budú vrátenie peniaze, potrebný je však doklad o zaplatení.

Vrátenie je možné do 3.7.2024. V prípade, že nie ste z akéhokoľvek dôvodu schopný predajný doklad predložiť, pre urýchlenie procesu požiadajte obsluhu zákazníckej recepcie o výnimočné vystavenie duplikátu dokladu,“ dodáva spoločnosť a za spôsobené nepríjemnosti sa ospravedlňuje.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

O sťahovaní výrobku z predaja informuje aj Kaufland

The post Máte doma túto obľúbenú sladkosť? Nejedzte ju, veľký obchodný reťazec ju sťahuje z predaja appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie