Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Máte ho v kuchyni a na pokožke robí zázraky. Je to zjavenie na vrásky a hyperpigmentáciu

28.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/vk_st). Mnohé produkty, ktoré sa nachádzajú v našej kuchyni, majú priaznivý vplyv aj na našu pokožku. Preto sa oplatí dbať na ich používanie v domácej starostlivosti. Tento lacný, obľúbený produkt dokáže s pleťou zázraky – miznú škvrny, zápaly a dokonca aj vrásky. Harmanček dokáže s pleťou zázraky – miznú […]
Menej ako 1 min. min.

28.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/vk_st).

Mnohé produkty, ktoré sa nachádzajú v našej kuchyni, majú priaznivý vplyv aj na našu pokožku. Preto sa oplatí dbať na ich používanie v domácej starostlivosti. Tento lacný, obľúbený produkt dokáže s pleťou zázraky – miznú škvrny, zápaly a dokonca aj vrásky.

Harmanček dokáže s pleťou zázraky – miznú škvrny, zápaly a dokonca aj vrásky.
Foto: shutterstock/vk_st

Harmanček je už roky známy ako jeden z najlepších čajov pri tráviacich problémoch, ale je rovnako skvelý aj na domácu starostlivosť. Tento produkt má blahodarné vlastnosti, ktoré senzačne pôsobia na kožné problémy. Pomáha odstraňovať vrásky, zmeny farby a poradí si so zápalmi či opuchmi.

Harmančekový čaj je nielen chutný nápoj, ale aj ideálna zložka domácej starostlivosti. Má množstvo protizápalových aj hojivých vlastností, vďaka čomu je vhodný aj pre citlivú pokožku. Pre pokožku bude najlepší extrakt a olej, pretože obsahujú najvyššiu koncentráciu antioxidantov.

Obklady z harmančeka pôsobia na pokožku senzačne.
Foto: shutterstock/gresei

Obklady z harmančeka pôsobia na pokožku senzačne. Nezabúdajte však, že ich treba robiť pravidelne

Používanie harmančekových obkladov na tvár má pre našu pleť mnoho výhod. Urýchľuje obnovu buniek, čím znižuje výskyt jemných liniek a vrások. Má tiež skvelý účinok na zmenu farby a opuchy. Navyše pravidelné používanie obkladov z tohto odvaru pomáha zjemniť pokožku a vyrovnať jej tón.

Nie len obklady. Pitie harmančeka má pre našu pokožku množstvo výhod

Pitie harmančeka má pre našu pokožku množstvo výhod.
Foto: shutterstock/conzorb

Pitie harmančekového čaju má pre našu pleť množstvo priaznivých účinkov. Takýto čaj dokáže pomôcť pleti zvnútra a vďaka svojim upokojujúcim protizápalovým a antibakteriálnym vlastnostiam rozjasní pleť a zredukuje tmavé škvrny.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nazbierajte si ich na prechádzke, botox nebudete potrebovať. Využite dary prírody

Horúce počasie sa blíži. Zistite domáce prostriedky na opuchnuté nohy

The post Máte ho v kuchyni a na pokožke robí zázraky. Je to zjavenie na vrásky a hyperpigmentáciu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie