Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Máte to v kuchyni a okná s tým vyčistíte ako drahé upratovacie firmy

Udržiavanie čistoty okien môže byť náročná úloha, najmä ak sa snažíte dosiahnuť dlhodobý lesk bez šmúh. Existuje však jednoduchý trik s málo známou prísadou, ktorý môže výrazne ovplyvniť to, ako často musíte okná čistiť. Táto zložka, pridaná do vody pri umývaní okien, môže udržať vaše okná fantasticky čisté po celý rok už po jednom umytí. […]
Menej ako 1 min. min.

Udržiavanie čistoty okien môže byť náročná úloha, najmä ak sa snažíte dosiahnuť dlhodobý lesk bez šmúh. Existuje však jednoduchý trik s málo známou prísadou, ktorý môže výrazne ovplyvniť to, ako často musíte okná čistiť. Táto zložka, pridaná do vody pri umývaní okien, môže udržať vaše okná fantasticky čisté po celý rok už po jednom umytí.

Magická zložka: ocot

Tajnou zložkou nie je nič iné ako obyčajný biely ocot, zložka, ktorú má doma mnoho z nás a používa ju najmä v kuchyni. Ocot má však aj úžasné čistiace vlastnosti, ktoré dokážu zázračne pomôcť pri udržiavaní čistoty okien.

Ako to funguje

Ocot pôsobí ako prírodný odmasťovač a čistiaci prostriedok, ktorý dokáže rozpúšťať škvrny od vody a odstraňovať nečistoty bez zanechania šmúh. Keď pridáte ocot do vody na čistenie okien, získate nielen účinný roztok na čistenie okien, ale vytvoríte aj ochrannú vrstvu, ktorá odoláva prachu a nečistotám, čím udržíte okná čisté oveľa dlhšie.

Ako na to?

Na dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame zmiešať pomer jedného dielu octu a desiatich dielov vody. Tento roztok potom použite na dôkladné umytie okien špongiou alebo mäkkou handričkou. Po umytí okná opláchnite čistou vodou a osušte čistou suchou handričkou alebo stierkou, aby ste nezanechali šmuhy.

Ďalší tip na dosiahnutie mimoriadneho lesku

Do roztoku môžete pridať aj niekoľko kvapiek citrónovej šťavy pre extra lesk a dlhotrvajúcu čistotu. Citrónová šťava pomôže zvýšiť lesk skla a ocot zabezpečí, že okná zostanú dlho čisté.

Táto jednoduchá, ale účinná metóda môže výrazne zmeniť frekvenciu čistenia okien. S trochou octu a vody môžete s minimálnym úsilím udržiavať okná čisté a bez šmúh po celý rok. Vyskúšajte tento trik a vychutnajte si výhľad cez dokonale čisté okná bez potreby neustáleho čistenia.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie