Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Máte už dosť odrastov na nechtoch? Urobte si half moon nails. Návštevy salónu vám na niekoľko týždňov odpadnú

11.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kzenon). Súčasné trendy zahŕňajú úpravu nechtov podľa ich prirodzeného tvaru a farby. Najlepším príkladom sú half moon nails, manikúra inšpirovaná polmesiacom. Na rozdiel od toho, čo si možno myslíte, nejde o namaľovanie symbolu na nechtovú platničku. Nechty na jar. Half moon nails.Foto: shutterstock/Kzenon Nechcete trblietky, peľ a nálepky? Potom […]
Menej ako 1 min. min.

11.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kzenon).

Súčasné trendy zahŕňajú úpravu nechtov podľa ich prirodzeného tvaru a farby. Najlepším príkladom sú half moon nails, manikúra inšpirovaná polmesiacom. Na rozdiel od toho, čo si možno myslíte, nejde o namaľovanie symbolu na nechtovú platničku.

Nechty na jar. Half moon nails.
Foto: shutterstock/Kzenon

Nechcete trblietky, peľ a nálepky? Potom je tento trend niečo pre vás. Namiesto neustáleho lakovania nechtov v bezpečných svetlých tónoch stavte na half moon nails. Je to kombinácia prirodzenosti a zaujímavého zdobenia. Nepotrebujete na to žiadne špeciálne zručnosti, pretože polmesiac sa vytvorí sám. Jediné, čo musíte urobiť, je ponechať malý kúsok nenalakovaného nechta v blízkosti kožičky.

Nechty na jar. Half moon nails

Half moon nails pokrývajú farbou len určitú časť nechtu. Zvyšok je buď úplne bez farby, alebo je pokrytý len podkladovým alebo bezfarebným lakom. „Prázdna“ časť nechtu je malý kúsok nechtovej platničky vedľa kožičky. Má pripomínať okraj, t. j. belavú plochu v tvare polmesiaca v spodnej časti nechtu. Odtiaľ pochádza názov tohto trendu.

Je to skvelá voľba pre ľudí, ktorí chcú manikérku navštevovať čo najzriedkavejšie. Pri tomto type manikúry skutočne nedochádza k odrastaniu. Návštevy za účelom úpravy štýlu môžu byť preto sporadické a sú zamerané výlučne na obnovenie alebo zmenu farby. Ak vás odrastanie začína obťažovať už po niekoľkých dňoch, vyskúšajte polmesačné nechty. Získate pokoj a ušetríte peniaze za návštevy.

Jemné nechty half moon. Ideálne pre minimalistov

Vidina „holej“ plochy vedľa kožičky sa vám nepáči? Našťastie to nie je jediný spôsob, ako si polmesiac upraviť. Existuje niekoľko ďalších návrhov. Môžete postupovať opačne, t. j. nalakovať polmesiac výraznou farbou a zvyšok platničky nechať čistý a iba ho prekryť lesklým vrchom. Druhou možnosťou je vyplniť polmesiac aj necht farbami.

Ak si chcete urobiť half moon nails sami doma, budete potrebovať tenký štetec, ktorým nalakujete líniu. Postupujte podľa prirodzeného tvaru okraja. Naneste farbu na požadovanú oblasť, t. j. vyplňte polmesiac pri kožičke alebo časť platničky od voľného okraja po nakreslenú líniu. Potom naneste vrchnú vrstvu a použite olej na kožičku.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Táto manikúra zoštíhli vaše ruky. Je elegantná a decentná, ale pôsobivá

Aká manikúra pre krátke nechty? Lesklý efekt poteší vaše priateľky. Budú chcieť rovnaký

The post Máte už dosť odrastov na nechtoch? Urobte si half moon nails. Návštevy salónu vám na niekoľko týždňov odpadnú appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie