Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Matka rdousila, bila a topila pětitýdenního syna. Za vraždu si odsedí 18 let, potvrdil soud

Matka podle pravomocného rozsudku napadla plačícího syna několika způsoby, příčinou úmrtí byl otok mozku. Čin se odehrál v ubytovacím zařízení vyčleněném pro ukrajinské uprchlíky. Cizinka, která má další dvě nezletilé děti, do Česka přijela s manželem pracovat v době před ruskou invazí na Ukrajinu. Vinu opakovaně popřela. ČTĚTE TAKÉ: Zavraždil rodiče malé dívky, kteří mu chtěli […]
Menej ako 1 min. min.

Matka podle pravomocného rozsudku napadla plačícího syna několika způsoby, příčinou úmrtí byl otok mozku. Čin se odehrál v ubytovacím zařízení vyčleněném pro ukrajinské uprchlíky. Cizinka, která má další dvě nezletilé děti, do Česka přijela s manželem pracovat v době před ruskou invazí na Ukrajinu. Vinu opakovaně popřela.

ČTĚTE TAKÉ: Zavraždil rodiče malé dívky, kteří mu chtěli pomoct. Muže teď v USA popravili smrtící injekcí

Ženě za vraždu hrozilo až 20 let vězení. Krajský soud v Olomouci jí vyměřil 18 let, verdikt potvrdil i vrchní soud. Podle rozsudku šlo o vraždu spáchanou zvlášť surovým způsobem na bezbranném dítěti.

Matka se činu dopustila v době, kdy její manžel nebyl v Česku. Syna podle obžaloby fyzicky napadla proto, že neustále plakal. Kojence podle vyšetřování nejprve udeřila do hlavy, pak jej opakovaně rdousila rukama a následně mu ponořila hlavu do vody.

Kojenec utrpěl mnohočetná zranění vnitřních orgánů včetně krvácení do mozku a zlomeniny žebra. Ráno matka přivolala záchrannou službu, už však bylo pozdě.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Matkovražda na Chrudimsku. Ženu z Boru u Skutče měl zabít její syn. Policisté ho zadrželi

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie