Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

ME ve fotbale ve znamení útoku? Džihádista se ucházel o práci na šampionátu

Podobně jako v případě Olympiády ve Francii je i fotbalové mistrovství v Německu ohroženo případným útokem. Již před časem vyzvalo několik islámských bojůvek k útokům na obou akcích, což jen zjednodušuje islamizace obou zemí. Výzvu nedávno vydal například ISIS – a soustředil se v ní právě na fotbalový šampionát. Asi jen stěží mohou být muslimové […]
Menej ako 1 min. min.

Podobně jako v případě Olympiády ve Francii je i fotbalové mistrovství v Německu ohroženo případným útokem. Již před časem vyzvalo několik islámských bojůvek k útokům na obou akcích, což jen zjednodušuje islamizace obou zemí.

Výzvu nedávno vydal například ISIS – a soustředil se v ní právě na fotbalový šampionát.

Asi jen stěží mohou být muslimové při najímání personálu předem vyřazeni jako riziko. V EU je podobné jednání nemožné, ihned by bylo považováno za diskriminaci.

K něčemu podobnému se uchylují na různých akcích v Indii nebo Číně, zatímco v aktivistické Evropě se spoléhají jen na běžné prověření zájemců o práci na těchto sportovních akcích, což znamená, že ne každý potenciální útočník může být zachycen.

Co se týká Olympiády, tak tam byli nuceni vyřadit již desítky zájemců o různé pomocné posty, neboť panovalo podezření, že by mohli zopakovat akci ne nepodobnou té, kterou si ještě Francouzi pamatují z Bataclanu.

Německo nyní odhalilo islámského fanatika, který se ucházel o práci na ME. Otázka je, kolik dalších neodhalili…

Oddechnutí před nadcházejícím mistrovstvím Evropy: Krátce před velkou událostí policie a státní bezpečnost možná zmařily teroristický útok na veřejnost. Německo-marocko-polský občan Soufian T. (23) se plánoval ucházet o práci na ME. Kontroly ukázaly, že je islamista.

Při kontrole žádosti vyšetřovatelé zjistili, že Soufian T. byl již Státní bezpečnosti a Úřadu pro ochranu ústavy znám jako islamista. Na základě těchto zjištění policejní ředitelství v Kolíně nad Rýnem zamítlo akreditaci na mistrovství Evropy.

Státní bezpečnost navíc zjistila, že islamista požádal i o další dvě akreditace – a to na Rock am Ring a 24hodinový závod na Nürburgringu. Tyto žádosti byly rovněž zamítnuty.

Během dalšího vyšetřování federální policie informovala příslušníky státní bezpečnosti, že podezřelý z terorismu si již na začátku května zarezervoval jednosměrnou letenku z letiště Kolín nad Rýnem/Bonn do Istanbulu.

V důsledku toho byl povolán Federální kriminální úřad, aby provedl další vyšetřování peněžních toků islamistů a internetových aktivit.

Vzhledem k tomu, že podezření z napojení na terorismus bylo stále více opodstatněné, zahájil spolkový generální prokurátor vyšetřování pro podezření z podpory teroristické organizace v zahraničí.

K uvedenému jen dodávám, že je velmi pravděpodobné, že se nějaké útoky v Evropě chystají.

Včera jsem někde zaznamenala informaci o tom, že například v Kanadě varovali své občany před cestami do některých evropských zemí – a to především do Itálie – a některé další země hlásí zvýšená bezpečnostní opatření – a to včetně České republiky, jak uvedl i mainstream.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie