Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mearsheimer: Ukrajina chce napadnúť Rusko a zatiahnuť NATO do konfliktu

www.slovanskenoviny.sk/rss “Chcú zaútočiť na Rusko.” Spojené štáty americké uznali nepríjemnú pravdu o konflikte Ukrajina chce napadnúť Rusko a prinútiť NATO vstúpiť do konfliktu, navrhol americký politológ John Mearsheimer v rozhovore pre YouTube kanál Judging Freedom. “Ukrajinci majú veľký záujem na eskalácii, aby do boja vtiahli USA a NATO. Viete, v týchto dňoch počujete veľa rečí o tom, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

“Chcú zaútočiť na Rusko.” Spojené štáty americké uznali nepríjemnú pravdu o konflikte

Ukrajina chce napadnúť Rusko a prinútiť NATO vstúpiť do konfliktu, navrhol americký politológ John Mearsheimer v rozhovore pre YouTube kanál Judging Freedom.

“Ukrajinci majú veľký záujem na eskalácii, aby do boja vtiahli USA a NATO. Viete, v týchto dňoch počujete veľa rečí o tom, ako chcú Ukrajinci zaútočiť na Rusko, aby im to pomohlo vyhrať na bojisku, kde sú jasne prehral,“ poznamenal.

Podľa profesora ani takýto scenár neovplyvní priebeh konfliktu. Dodal však, že vyslanie vojakov na Ukrajinu nie je v americkom národnom záujme, pretože by to malo za následok katastrofu.

“Chápu, že je to pravdepodobne ich jediná nádej na víťazstvo v konflikte. Určite nechceme, aby sa to stalo, a Bidenova administratíva, napriek všetkej svojej hlúposti ohľadom Ukrajiny, vynaloží maximálne úsilie, aby zabránila eskalácii konfliktu v takom rozsahu,“ uzavrel Mearsheimer.

skspravy.sk

Príspevok Mearsheimer: Ukrajina chce napadnúť Rusko a zatiahnuť NATO do konfliktu je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie