Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Medvedí výhľad Bitcoinu

Od 19. júna 2024 predstavuje cenová akcia Bitcoinu medvedí príbeh, pričom cena osciluje medzi 64 149 USD a 65 633 USD. Objem obchodov dosahuje približne 31,28 miliardy USD, pričom trhová kapitalizácia je značná – 1,28 bilióna USD, čo odráža značný záujem a investície do tohto digitálneho aktíva. Technické ukazovatele sú pre obchodníkov a investorov základnými […]
Menej ako 1 min. min.

Od 19. júna 2024 predstavuje cenová akcia Bitcoinu medvedí príbeh, pričom cena osciluje medzi 64 149 USD a 65 633 USD. Objem obchodov dosahuje približne 31,28 miliardy USD, pričom trhová kapitalizácia je značná – 1,28 bilióna USD, čo odráža značný záujem a investície do tohto digitálneho aktíva.

Technické ukazovatele sú pre obchodníkov a investorov základnými nástrojmi na odhad nálady na trhu a potenciálnych cenových pohybov. V súčasnosti technická analýza Bitcoinu odhaľuje zmiešaný sentiment. Index relatívnej sily (RSI) na úrovni 41 naznačuje neutrálny postoj, zatiaľ čo oscilátor Stochastic na úrovni 17 takisto naznačuje neutralitu. Index komoditného kanála (CCI) predstavuje býčiu fázu na úrovni -124, avšak proti tomuto optimizmu stoja ukazovateľ momentum a úroveň kĺzavého priemeru konvergencie (MACD), ktoré obidva obhajujú predajnú pozíciu, čo signalizuje základné medvedie tlaky.

Kĺzavé priemery (MA) tento medvedí trend ešte zvýrazňujú. Krátkodobé až strednodobé MA, ako napríklad 10-periodový exponenciálny kĺzavý priemer (EMA) a jednoduchý kĺzavý priemer (SMA), sa nachádzajú na úrovni 66,614 USD a 66,743 USD, pričom oba naznačujú medvedie vzory. Tento sentiment sa rozširuje aj na 20- a 30-periodové EMA a im zodpovedajúce SMA, ktoré sa pohybujú od 67,242 USD do 67,996 USD, čo posilňuje negatívny výhľad.

Dlhodobé kĺzavé priemery však predstavujú diferencovanejší obraz. Stoperiodický EMA na úrovni 64 291 USD naznačuje býčí podtón, zatiaľ čo 200-periodický EMA a SMA na úrovni 57 680 USD, resp. 57 043 USD tiež naznačujú býčí podtón a naznačujú potenciálne úrovne dlhodobej podpory.

Denný graf poukazuje na jednoznačný klesajúci trend od vrcholu na úrovni 71 958 USD so silnou rezistenciou na tejto úrovni a podporou v blízkosti 64 032 USD. Nedávne obchodné modely, ktoré sa vyznačujú poklesmi s vysokým objemom, naznačujú pretrvávajúci predajný tlak. Tieto výrazné medvedie poklesy naznačujú potenciálne pokračovanie klesajúceho trendu, ktorý zhoršuje nízky celkový objem.

Vzhľadom na súčasnú technickú analýzu by obchodníci a investori mali byť opatrní. Zmiešané signály z rôznych ukazovateľov si vyžadujú vyvážený prístup s ohľadom na medvedí krátkodobý výhľad aj potenciálnu býčiu dlhodobú podporu. Keďže trh prechádza týmito turbulentnými časmi, pre účastníkov trhu s kryptomenami je najdôležitejšie zostať informovaný a ostražitý. Podrobnejšiu analýzu a aktualizácie v reálnom čase ponúkajú platformy ako TradingView, ktoré ponúkajú komplexné poznatky a prognózy.

Upozornenie: Tento článok má len informačný charakter a nepredstavuje finančné poradenstvo. Investície do kryptomien podliehajú vysokému trhovému riziku. Svoje investície realizujte opatrne.

Zdroj: TradingView

Príspevok Medvedí výhľad Bitcoinu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie