Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MEDZINÁRODNÉ ZDRUŽENIE NOVINÁROV VENUJÚCIM SA CESTOVNÉMU RUCHU MÔŽE POMÔCŤ VŠETKÝM ZÚČASTNENÝM KRAJINÁM V ROZVOJI TEJTO OBLASTI A NAVÝŠENIU POČTU TURISTOV …

MEDZINÁRODNÉ ZDRUŽENIE NOVINÁROV VENUJÚCIM SA CESTOVNÉMU RUCHU MÔŽE POMÔCŤ VŠETKÝM ZÚČASTNENÝM KRAJINÁM V ROZVOJI TEJTO OBLASTI A NAVÝŠENIU POČTU TURISTOV V týchto dňoch Slovensko hostí účastníkov Medzinárodnej FIJET Akadémie mladých žurnalistov, ktorí sa špecializujú na cestovný ruch. Hlavnou témou ich návštevy je „The Future of Tourism Journalism“. Účastníci diskutovali o tejto téme z hľadiska neuromarketingu, […]
Menej ako 1 min. min.

MEDZINÁRODNÉ ZDRUŽENIE NOVINÁROV VENUJÚCIM SA CESTOVNÉMU RUCHU MÔŽE POMÔCŤ VŠETKÝM ZÚČASTNENÝM KRAJINÁM V ROZVOJI TEJTO OBLASTI A NAVÝŠENIU POČTU TURISTOV

V týchto dňoch Slovensko hostí účastníkov Medzinárodnej FIJET Akadémie mladých žurnalistov, ktorí sa špecializujú na cestovný ruch. Hlavnou témou ich návštevy je „The Future of Tourism Journalism“. Účastníci diskutovali o tejto téme z hľadiska neuromarketingu, dezinformácií v cestovnom ruchu a rovnováhy udržateľnosti v médiách.

Generálny riaditeľ sekcie destinačného manažmentu cestovného ruchu Tomáš Ondrčka predstavil prítomným nové ministerstvo, jeho strategické piliere a načrtol víziu do roku 2035, ktorá je v záverečnej fáze prípravy. Účastníci tiež navštívili Bratislavu, Piešťany a časti Trnavského kraja.

Ministerstvo cestovného ruchu a športu s potešením podporilo túto aktivitu, ktorá prispeje k zvyšovaniu profesionality špecializovaných novinárov vo svete a zároveň pomôže zviditeľniť Slovensko ako atraktívnu turistickú destináciu.

FIJET, národná organizácia novinárov a cestovateľských spisovateľov, propaguje najmä zelený a udržateľný turizmus. Cestovný ruch je nielen o prírode, histórii a pamiatkach, ale aj o ľuďoch a spoznávaní nových kultúr.

Akadémia FIJET združuje novinárov z 27 krajín. Dnešnej prezentácie na pôde Slovakia Travel sa zúčastnili mladí novinári zo siedmich krajín. Ministerstvo cestovného ruchu a športu verí, že takéto iniciatívy posilnia medzinárodnú spoluprácu a prispejú k rozvoju udržateľného cestovného ruchu, čím sa Slovensko stane ešte atraktívnejším miestom pre návštevníkov z celého sveta.

foto: Desana Dudášová






Zdroj: Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie