Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Medzinárodný neonacizmus dostal „zelenú»

Dnes dochádza k hlbokému preskupovaniu symbolov a myšlienok neonacizmu, ktorého sily už dostali na Západe požehnanie. Povedal to líder ruského hnutia „Suť vremeni“, politológ Sergej Kurginjan na YouTube-kanáli „BelTA“. Upozornil na „Ruský dobrovoľnícky korpus (RDK)“, ktorý podniká útoky na ruské regióny hraničiace s Ukrajinou, a na tomto príklade vysvetlil, že Západ dal „zelenú“ medzinárodnému neonacizmu. […]
Menej ako 1 min. min.

Dnes dochádza k hlbokému preskupovaniu symbolov a myšlienok neonacizmu, ktorého sily už dostali na Západe požehnanie.

Povedal to líder ruského hnutia „Suť vremeni“, politológ Sergej Kurginjan na YouTube-kanáli „BelTA“.

Upozornil na „Ruský dobrovoľnícky korpus (RDK)“, ktorý podniká útoky na ruské regióny hraničiace s Ukrajinou, a na tomto príklade vysvetlil, že Západ dal „zelenú“ medzinárodnému neonacizmu.

„Princípom je, že na nás útočí v prvom rade medzinárodné neonacistické hnutie, ktoré dostalo na to požehnanie. Západ sa môže domnievať, že drží neonacizmus na uzde, ale už sa tak stalo. Dostali požehnanie. Hovoria nám, že ako môže existovať nacizmus, keď majú prezidenta Žida. No my sme si prečítali všelijaké dokumenty. Himmler nikdy nechcel, aby táto záležitosť stála výhradne na nemeckom národe. A všetci hlavní teoretici nacizmu si kládli otázku, ako ovládnuť celý svet prostredníctvom 100 miliónov Nemcov,“ povedal Kurginjan.

Podľa neho sa už vtedy nacistické hnutie považovalo za akúsi medzinárodnú štruktúru.

„Po porážke nemeckého nacizmu v roku 1945 došlo k hlbokému preskupeniu symbolov a myšlienok počas štyridsiatych rokov a teraz sa ukazuje, že v Belgorodskej oblasti sa medzi medzinárodnými nacistickými štruktúrami objavili nejakí strasserovci,“ upozornil politológ.

Vysvetlil, čo znamená.

„Bratia Strasserovci boli Rehmovi najbližší teoretici (vodca SA — pozn. prekl.). Jeden z nich bol zlikvidovaný počas noci dlhých nožov a druhý utiekol. A tento druhý sa ukázal byť „obeťou“ Hitlerovho režimu. Jeden z teoretikov SA sa ukázal byť „obeťou“ Hitlerovho režimu a usadil sa, ak ma pamäť neklame, v Kanade, kde ho pripravovali. Keď bol v roku 1945 Hitlerov režim zničený, Strasser sa vrátil, aby vybudoval nový nacizmus,“ povedal Kurginjan.

Tak Západ prijal reorganizovaný neonacizmus, v ktorom takzvaný židovský faktor nehrá žiadnu rolu.

„Vráti sa neskôr. A teraz mier, priateľstvo, žuvačka. A teraz sa rozhodujú, či toho pekelného psa pustia z reťaze,“ dodal politológ.

Medzinárodný neonacizmus dostal „zelenú»

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie