Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Meghan Markle a princ Harry majú opäť problémy. Ich priatelia sa od nich odvracajú. „Padajú ako muchy“

15.06.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“). Podľa najnovších správ sa okruh najbližších priateľov Meghan Markle a princa Harryho neustále zmenšuje. Podľa odborníkov to nie je jediný problém, ktorému budú musieť čeliť. Meghan Markle a princ Harry strácajú priateľov. „Padajú ako muchy“.Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“ […]
Menej ako 1 min. min.

15.06.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“).

Podľa najnovších správ sa okruh najbližších priateľov Meghan Markle a princa Harryho neustále zmenšuje. Podľa odborníkov to nie je jediný problém, ktorému budú musieť čeliť.

Meghan Markle a princ Harry strácajú priateľov. „Padajú ako muchy“.
Foto: youtube.com/@MsMojo snímka obrazovky Netflix „Harry & Meghan“

Meghan Markle a princ Harry sa zosobášili v roku 2018. O dva roky neskôr však urobili rozhodnutie, ktoré šokovalo celý svet. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu rezignovali na svoje oficiálne povinnosti v kráľovskej rodine a usadili sa v Spojených štátoch. Odvtedy sú v konflikte so zvyšnými členmi rodiny. Navyše museli opakovane čeliť aj tlačovým útokom a nepríjemnej medializácii. Ukazuje sa, že v poslednej dobe musel pár však opäť čeliť ťažkostiam. Podľa najnovších správ Meghan Markle a princ Harry strácajú priateľov.

Meghan Markle a princ Harry strácajú priateľov. „Padajú ako muchy“

Paul Burrell, ktorý kedysi slúžil ako komorník princeznej Diany, sa podľa express.co.uk domnieva, že veľa ľudí okolo Meghan Markle a princa Harryho sa od nich odvrátilo. Paul Burrell okrem iného spomenul mená ako: Katy Perry a Orlando Bloom, ako aj Victoria a David Beckhamovci. Prvý pár mal odmietnuť pozvanie od Meghan Markle a princa Harryho. Druhý pár vojvodkyňu zo Sussexu zase údajne nejaký čas ignorovali.

„Kruh Harryho a Meghan sa stále zmenšuje. (…) Myslím, že hviezdy padajú ako muchy. Niektoré to už urobili, zdá sa, že Oprah už s nimi nie je spájaná a niektoré ďalšie hviezdy ich tiež opustili.“

– cituje portál Paula Burrella.

POZRITE TIEŽ AJ: Táto osoba je vždy po jej boku. Teraz jej to vojvodkyňa Kate vrátila

Meghan Markle a princ Harry musia počítať s ďalšou ranou? Ide o zmluvu s Netflixom

V tom istom článku sa dozvedáme, že strata priateľov nie je jedinou starosťou Meghan Markle a princa Harryho. Kráľovský životopisec Tom Quinn tvrdí, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu môžu čoskoro čeliť ďalšiemu problému. Podľa jeho špekulácií môžu prísť o zmluvu, ktorú podpísali s Netflixom.

„Je veľmi pravdepodobné, že sa bude opakovať problém so zmluvou páru ako so Spotify, ktorá sa náhle skončila v roku 2023 po tom, čo Harry a Meghan podľa hovorcu Spotify nesplnili ‚výkonnostné kritériá‘. (…) Strata zmluvy s Netflixom by bola vážna rana, z ktorej by bolo takmer nemožné dostať sa,“ čítame.

Po týchto správach môžeme len skonštatovať, že Meghan Markle a princ Harry prežívajú ťažké chvíle. Myslíte si, že skutočne prídu o zmluvu?

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vojvodkyňa Kate vydala vyhlásenie týkajúce sa liečby. Ukázala sa prvýkrát od oznámenia diagnózy

Peter Pellegrini dostal list! Napísal ho sám kráľ Karol III.

The post Meghan Markle a princ Harry majú opäť problémy. Ich priatelia sa od nich odvracajú. „Padajú ako muchy“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie