Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Meghan Markle chodila po Los Angeles v… teplákovej súprave. Nevedela, že ju nahrávajú? Používatelia internetu majú podozrenie na sprisahanie

30.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Genevieve, CC BY 2.0 ). Meghan Markle tajne nahrala tiktokerka. Manželka princa Harryho sa prechádzala parkom v pohodlnej teplákovej súprave. Používatelia internetu však majú o náhodnom stretnutí vlastnú teóriu. Foto: Wikimedia Commons/Genevieve, CC BY 2.0 Meghan Markle a princ Harry sa presťahovali do Spojených štátov pred štyrmi rokmi. […]
Menej ako 1 min. min.

30.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Genevieve, CC BY 2.0 ).

Meghan Markle tajne nahrala tiktokerka. Manželka princa Harryho sa prechádzala parkom v pohodlnej teplákovej súprave. Používatelia internetu však majú o náhodnom stretnutí vlastnú teóriu.

Foto: Wikimedia Commons/Genevieve, CC BY 2.0

Meghan Markle a princ Harry sa presťahovali do Spojených štátov pred štyrmi rokmi. Sussexovci sa usadili v Montecito v slnečnej Kalifornii. Dvojica však často navštevuje aj Los Angeles. Nedávno bola milovaná princa Harryho zaznamenaná pri prechádzke v mestskom parku. Meghan Markle mala na sebe nezvyčajný outfit. Používatelia internetu majú podozrenie na sprisahanie.

Meghan Markle zvolila pohodlie. Po Los Angeles sa prechádzala v teplákovej súprave

Tiktokerka prezývaná The LA Girl narazila na Meghan Markle pri rannej prechádzke v parku. Influencerka si nenechala zvečniť tento moment a nahrala vojvodkyňu zo Sussexu. Manželka princa Harryho mala na sebe voľnú čiernu teplákovú súpravu s bielymi pásikmi. Markle sa tam však neobjavila náhodou. Vojvodkyňu obklopil štáb ľudí.

Tiktokerka bola pravdepodobne svedkom fotenia organizovaného v teréne. Nič to však nemení na tom, že nahrávka urobila dojem na používateľov internetu.

„Som taká žiarlivá, myslím, že by som zomrela“, „Ach, Meghan Markle, som jej veľký fanúšik. Ďakujem za zdieľanie tohto videa“, „Prestaňte, neverím, že je v našom meste! Aká nádhera!“ – napísali fanúšikovia vojvodkyne.

@whattodoinla Spotted near Alfred’s in Beverly Hills… Do we think it’s really her? #celebritysighting #losangeleslife #celebrities #meghanmarkle #beverlyhills #celebs ♬ xoxo gossip girl – &lt3

POZRITE TIEŽ AJ: Vieme, kedy sa vojvodkyňa Kate môže opäť objaviť na verejnosti. Kráľovský odborník udal dátum

Používatelia internetu tvrdia, že Meghan Markle zaplatila tiktokerke za zverejnenie videa. „Ťažké uveriť“

Niektorí ľudia však na nahrávku nereagovali tak nadšene. Meghan Markle má medzi používateľmi TikTok zrejme aj veľa antifanúšikov. Niektorí komentujúci uviedli, že manželka princa Harryho zaplatila influencerke za zverejnenie nahrávky „v tajnosti“.

„Chudák Meghan musí zaplatiť tiktokerke, aby o nej napísala, zatiaľ čo princezná z Walesu je na obálkach populárnych časopisov“, „Koľko si za to dostala?“, „Jasné, a filmový štáb sa tiež skrýva v kríky úplne náhodou“, „Zaplatila vám za to, že ste to zverejnili, je ťažké uveriť, že ste do nej len náhodou narazili v parku…“

– povedali používatelia internetu?

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Rakovina vojvodkyne Kate ovplyvnila správanie jej dcéry. Princezná Charlotte sa zmenila

Prelom v kráľovskej rodine? Princ William a vojvodkyňa Kate môžu zmeniť históriu

The post Meghan Markle chodila po Los Angeles v… teplákovej súprave. Nevedela, že ju nahrávajú? Používatelia internetu majú podozrenie na sprisahanie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie