Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Meghan Markle je zničená. Zahraničné médiá varujú, že sa jej hollywoodske elity vysmievajú! Ide o jej nový biznis…

07.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@SXSW). Meghan Markle to v živote nemá ľahké. Nielenže jej stroskotali podnikateľské plány, ale aj americké elity sa na ňu zjavne nepriaznivo pozerajú. Meghan Markle v USA na smiech?Foto: snímka obrazovky youtube.com/@SXSW Keď sa Meghan Markle a Harry oddelili od kráľovskej rodiny, okamžite si začali zariaďovať život […]
Menej ako 1 min. min.

07.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky youtube.com/@SXSW).

Meghan Markle to v živote nemá ľahké. Nielenže jej stroskotali podnikateľské plány, ale aj americké elity sa na ňu zjavne nepriaznivo pozerajú.

Meghan Markle v USA na smiech?
Foto: snímka obrazovky youtube.com/@SXSW

Keď sa Meghan Markle a Harry oddelili od kráľovskej rodiny, okamžite si začali zariaďovať život v USA. Aj keď boli ich očakávania veľké, žiaľ, realita ich brutálne preverila. Spočiatku sa zdalo, že všetko ide podľa plánu. Dokument, v ktorom hovorili o živote kráľovských členov, bol na Netflixe skutočným hitom. V poslednej dobe sa dvojica zamerala aj na vlastné podnikanie a iniciatívy, no podľa zahraničných novinárov má Meghan veľa dôvodov na obavy.

Je Meghan Markle v USA na smiech?

Meghan sa rozhodla vziať biznis s potravinami útokom s vlastnou značkou American Riviera Orchard. S nápadom predávať džemy prišla Američanka. Pravdepodobne, počítajúc s dobrými recenziami, 42-ročná žena poslala PR balíčky najpopulárnejším influencerom a známym osobnostiam v Spojených štátoch. Žiaľ, Meghanina kreativita zjavne neoslovila hollywoodsku elitu a anonymné zdroje tvrdia, že sa stala „na smiech“.

„Všetko, čo s manželom skúšali, sa skončilo katastrofou“

– povedal informátor pre In Touch.

POZRITE TIEŽ AJ: Alarmujúci problém pre vojvodkyňu Kate a princa Williama. Ich známa prezradila čo sa deje. „Prechádzajú peklom“

„Meghan mala životnú príležitosť, keď sa vydala za skutočného princa. (…) Mala potenciál byť navždy v centre pozornosti sveta, len musela prijať kráľovskú rolu. Pri väčších veciach to však radšej vzdala a teraz robí džem. Niet divu, že ľudia sa smejú na oboch stranách oceánu“

– čítame.

Zdroj In Touch poznamenal, že Meghan je „odsúdená na neúspech“, pretože stále nechápe, že na to, aby bola populárna, musí sa ľuďom viac páčiť.

„Ak vás verejnosť nebude mať rada, nebude za vami stáť a žiadne peniaze, ktoré do problému hodíte, ho nevyriešia“

– povedal zdroj.

Myslíte si, že to je vlastne dôvod, prečo Meghan nemôže uspieť?

Princ Harry.
Foto: shutterstock/Lwsi Cox

Meghan Markle.
Foto: Wikimedia Commons/Genevieve, CC BY 2.0

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Priatelia prezradili, ako sa naozaj cítil kráľ Karol III. Princ William je znepokojený

Hollywoodske elity nechcú Meghan Markle. „Je na smiech“

The post Meghan Markle je zničená. Zahraničné médiá varujú, že sa jej hollywoodske elity vysmievajú! Ide o jej nový biznis… appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie