Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Meme mince sú na rastovej vlne, pripojí sa aj Dogecoin?

PR článok Meme Kangamoon. Ronaldo’s Jersey (RONJER), čerstvo spustená meme minca Solana, sa s oznámením o svojom zaradení na KuCoin chystá výrazne rásť. Prichádza to v čase, keď trh s meme coinmi prechádza býčou dynamikou, pričom na čele sú mince ako KangaMoon (KANG), Dogwifhat (WIF), Bonk (BONK), Floki (FLOKI) a Shiba Inu (SHIB). KangaMoon, kryptomena s […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Meme Kangamoon. Ronaldo’s Jersey (RONJER), čerstvo spustená meme minca Solana, sa s oznámením o svojom zaradení na KuCoin chystá výrazne rásť. Prichádza to v čase, keď trh s meme coinmi prechádza býčou dynamikou, pričom na čele sú mince ako KangaMoon (KANG), Dogwifhat (WIF), Bonk (BONK), Floki (FLOKI) a Shiba Inu (SHIB).

KangaMoon, kryptomena s vysokými ambíciami, sa má pripojiť k zoznamu najlepších nových meme mincí, ktoré investorom ponúkajú vyššiu návratnosť investícií. Táto minca získala viac ako 7,5 milióna USD v príjmoch z predpredaja a do konca júna chce získať 8 miliónov USD.

KangaMoon dosiahol viac ako 7,5 milióna dolárov, keď token stúpol o 400 %

KangaMoon (KANG) testuje obmedzenia meme mincí vytvorením komplexného ekosystému s funkciami Play-to-earn aj SocialFi. Platforma využíva tieto mechaniky na podporu dynamického prostredia, v ktorom je účasť používateľov motivovaná pozdĺž rôznych platforiem sociálnych médií, čo vedie k organickému rastu. Okrem toho sa podporuje aj angažovanosť v rámci hier P2E, keďže KANG slúži ako primárna mena odmien za úspešné turnaje a bitky.

To ponúka KANG veľkú užitočnosť, čo je jedinečná vlastnosť, ktorá chýba medzi väčšinou hypovaných mincí. KangaMoon je v súčasnosti v bonusovom predpredajnom kole, ktoré predstavuje pre obchodníkov prchavú príležitosť na získanie tokenov KANG predtým, ako ich hodnota prejde výrazným nárastom. Táto naliehavosť vyplýva aj z úspešnej blockchainovej ponuky ICO spoločnosti KangaMoon, ktorá priniesla pozoruhodný 400 % nárast ceny z 0,005 USD na 0,025 USD.

Okrem toho KangaMoon vygenerovala viac ako 7,5 milióna USD, pričom analytici predpokladajú, že do konca júna by mohla prekročiť hranicu 10 miliónov USD. KangaMoon bola uvedená aj na burzách CoinMarketCap a Coingecko, čo z nej robí jednu z najlepších meme mincí, do ktorých sa oplatí investovať. Okrem toho KangaMoon čaká aj kótovanie na BitMart, čo by mohlo viesť k ďalšiemu nárastu ceny KangaMoon.

V dôsledku toho analytici predpokladajú, že táto najlepšia kryptoinvestičná minca po svojom uvedení na trh a tiež významnom kótovaní prejde nárastom, čo z nej robí najlepšiu meme mincu, do ktorej sa oplatí investovať. V súčasnosti sa skorší investori do KangaMoon tešia 400 % návratnosti investícií, ktorá sa má čoskoro zvýšiť ďalším prudkým nárastom ceny KANG.

Dogwifhat (WIF) očakáva nové ATH uprostred klesajúcich špekulácií

Dogwifhat (WIF), meme minca so psím motívom, zaznamenala výrazný nárast ceny uprostred býčej nálady na celom trhu. Po prelomení nad rozhodujúci symetrický trojuholník zostala cena WIF silne zvýšená, pričom sa priblížila k hranici 4 USD. Vzhľadom na súčasný trend na trhu s kryptomenami sa zdá, že býci môžu mať nad rally výraznú kontrolu, čo by podľa analytika mohlo pomôcť cene Dogwifhat čoskoro otestovať jej súčasnú ATH.

Najnovší tlak na cenu Dogwifhat pomohol minci pri testovaní kľúčovej úrovne odporu, keď v posledných dňoch prekonala toto rozpätie. Okrem toho RSI pre WIF pred dosiahnutím hornej hranice vykazoval medvediu divergenciu. To znamená, že pred potvrdením ďalšieho prelomenia nad rozsah by mohlo dôjsť k menšiemu pullbacku. Na potvrdenie býčieho prielomu v blízkosti aktuálnej ATH Dogwifhat, ktorá sa pohybuje okolo 4,65 USD, musí cena uzavrieť denné obchodovanie nad vzostupnou trendovou čiarou okolo 4 USD.

Dosiahne Bonk (BONK) tento mesiac hranicu 0,000048 USD?

Bonk (BONK) v posledných niekoľkých seansách zaznamenáva prudké zisky. Tento náhly odraz od dna naznačuje možnosť veľrybieho nákupu a akumulácie býkov. Tento týždeň bola tiež zaznamenaná prudká nákupná aktivita, pričom meme coin zaznamenal nárast o 60 %, čo odhaľuje dominanciu býkov – niečo, čo zrejme spustilo prudkú býčiu rally, ktorá by mohla viesť k tomu, že tento top investičný krypto coin dosiahne cenovú hranicu 0,000048 USD a prekoná tak svoje historické maximum.

V nedávnom tweete Crypto Rand sa zdá, že Bonk sa ochladzuje, keďže prelomil svoju promptnú prekážku na úrovni 0,000040 USD, čo je úroveň, ktorá uväznila medvedí kartel. Krivka RSI pre Bonk sa tiež vyšplhala do prekúpenej zóny, čo naznačuje pozitívny crossover v rámci grafov, ktorý by mohol viesť k nepretržitému vzostupnému trendu pre cenu BONK. Okrem toho cena Bonku spustila breakout a prudko sa odrazila od svojej 20-dňovej hodnoty EMA, čo z nej robí jednu z meme mincí, ktoré treba v najbližších dňoch sledovať.

Analytici predpovedajú prielom ceny Floki (FLOKI) podporený nedávnym vývojom

Cena Floki (FLOKI) vzrástla o 11 % po nedávnom oznámení týkajúcom sa spustenia FlokiTradingBot na Telegrame. Bot podporuje viacero blockchainových sietí vrátane BNB Chain, Ethereum a Base blockchain spoločnosti Coinbase. Zdá sa, že táto jedinečná kompatibilita s viacerými reťazcami pritiahla k Floki značnú pozornosť, pričom beta verzia ponúka skorý prístup pre najmenej 150 používateľov na princípe “kto prv príde, ten prv melie”.

Floki, jeden z meme coinových titánov, si bude účtovať 1 % poplatok z každého obchodu. Polovica tohto poplatku pôjde na nákup a spaľovanie tokenov FLOKI, čím sa zvýši hodnota tokenov prostredníctvom deflácie. Okrem toho kótovanie spoločnosti Floki na burze Coinbase, ku ktorému má dôjsť 30. mája, zvýšilo dôveru investorov. Vďaka tomuto oznámeniu analytici poukázali na potenciálny prielom pre mincu Floki, vďaka ktorému by minca mohla čoskoro dosiahnuť nové historické maximum.

Shiba Inu (SHIB) vytvára na grafe zlatý kríž

Na hodinovom grafe spoločnosti Shiba Inu (SHIB) sa nedávno objavil zlatý kríž, obľúbený technický ukazovateľ. Tento zlatý kríž sa zvyčajne objavuje vtedy, keď sa kratší kĺzavý priemer prekríži nad dlhodobejším kĺzavým priemerom a analytici ho väčšinou považujú za indikátor výraznej vzostupnej hybnosti trendu. V prípade spoločnosti Shiba Inu sa zlatý kríž objavil, keď 50-hodinový kĺzavý priemer v rámci jej hodinového grafu stúpol nad 200-hodinový kĺzavý priemer, čo naznačuje, že krátkodobé ceny prekonávajú dlhodobé trendy.

Táto technická udalosť pre mincu Shiba Inu sa zhoduje s jej pôsobivým 20 % nárastom ceny, čo v komunite SHIB vyvoláva optimizmus a vzrušenie. Napriek tomu, že zlatý kríž a následný nárast ceny SHIB sú sľubné, cesta ceny Shiba Inu, rovnako ako každej inej kryptomeny, do veľkej miery závisí od širšieho trhového sentimentu a globálnych ekonomických faktorov. Ak si Shiba Inu udrží svoju vzostupnú trajektóriu a prekoná svoje kľúčové úrovne odporu, mohlo by to otvoriť cestu k vyšším ziskom, najmä vzhľadom na jej povesť medzi top meme coinmi roku 2024.

Záver

Tieto štyri meme mince, Dogwifhat, Bonk, Floki a Shiba Inu, vykazujú na grafe býčiu výkonnosť. S takouto mierou rastu majú tieto mince potenciál prekonať predchádzajúce očakávania a dosiahnuť nové výšky. KangaMoon je však tiež jednou z najlepších meme mincí, na ktoré si treba dávať pozor. S takýmto pôsobivým výkonom táto minca sľubuje svojim investorom len vysoké výnosy.

Webová stránka: kangamoon.com

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Meme mince sú na rastovej vlne, pripojí sa aj Dogecoin? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie