Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Memecoiny zúročíte takýmto spôsobom, radí Mike Novogratz

Memecoiny, ako napríklad Dogecoin a Shiba Inu, sa stali fenoménom v kryptomenovom svete. Lákajú investorov z celého sveta. Ich popularita rýchlo stúpla a je často podporovaná virálnymi internetovými kampaňami či známymi osobnosťami. Investovanie do memecoinov však môže byť riskantné. Mike Novogratz, známy kryptomenový investor a CEO Galaxy Digital, poskytol niekoľko rád, akým spôsobom by mali […]
Menej ako 1 min. min.

Memecoiny, ako napríklad Dogecoin a Shiba Inu, sa stali fenoménom v kryptomenovom svete. Lákajú investorov z celého sveta. Ich popularita rýchlo stúpla a je často podporovaná virálnymi internetovými kampaňami či známymi osobnosťami.

Investovanie do memecoinov však môže byť riskantné. Mike Novogratz, známy kryptomenový investor a CEO Galaxy Digital, poskytol niekoľko rád, akým spôsobom by mali obchodníci efektívne investovať do týchto špekulatívnych aktív.

Pochopte riziká a volatilitu

Prvým krokom k úspešnému investovaniu do memecoinov je pochopenie rizík a volatility, spojených s týmito aktívami. Memecoiny sú často ovplyvnené sentimentom na sociálnych sieťach a virálnymi kampaňami. Práve to často vedie k náhlym výkyvom v ich hodnote. Novogratz zdôrazňuje, aby ste boli pripravení na vysokú volatilitu a investovali iba toľko, koľko si môžete dovoliť stratiť.

Memecoins – whether you’re a fan or not – have become a cornerstone of the crypto economy… In today’s market, they’re one of the most powerful narratives out there. At @galaxyhq we estimate that memecoins on permissionless blockchains have an aggregate market cap of more than… pic.twitter.com/wihxYIPwxi

— Mike Novogratz (@novogratz) June 12, 2024

Diverzifikácia je kľúčom k znižovaniu rizika v každom investičnom portfóliu. Platí to aj pre memecoiny. Novogratz odporúča, aby investori neinvestovali všetky svoje prostriedky do jedného projektu, ale aby ich radšej rozdelili medzi viaceré kryptomeny. Tento prístup môže pomôcť minimalizovať straty v prípade, že hodnota jedného z coinov náhle klesne.

Ceny Memecoinov často ovplyvňujú aj aktuálne trendy a správy. Novogratz radí investorom, aby sa neustále informovali o novinkách a vývoji na trhu. Sledujte sociálne médiá, krypto fórum a správy, aby ste boli v obraze. Týmto spôsobom môžete rýchlo reagovať na zmeny a prispôsobiť svoje investičné stratégie. Dávajte však pozor, trh je dosť efektívny na to, aby mohla zarobiť väčšina.

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Memecoiny a FOMO

FOMO je medzi investormi bežný jav. Objavuje sa najmä v momente, keď ceny rýchlo rastú a zdá sa, že všetci ostatní už zarábajú. Novogratz varuje pred podliehaním tomuto tlaku a nákupom memecoinov, ku ktorým dochádza len preto, lebo sa bojíte, že vám niečo unikne. Namiesto toho sa držte svojich investičných plánov a rozhodnutia robte na základe dôkladnej analýzy. Netreba sa dať ovplyvniť FOMO efektom; ten je pre investorov doslova zničujúci.

Gm #crypto Lovers!

The #Memecoin space is buzzing with celebrity memecoins!🔥

Some folks are aping in, while others are wary due to the volatility of #memecoins.

Are you into memecoins, or are you more of a long-term hodler?👇#BLUM $RIO $GME $INJ #HODL #Bitcoin #Tapswap pic.twitter.com/ldMsGr6sgO

— MAZZI.NG (@Mazzi_ng) June 7, 2024

Keď sa vám podarí dosiahnuť zisky z investícií do memecoinov, Novogratz odporúča, aby ste mali jasnú stratégiu pri ich realizácii. Môžete zvážiť predaj časti svojich pozícií na zabezpečenie ziskov a zníženie rizika, pričom časť investícií ponecháte na ďalší rast. Tento prístup vám umožní využiť výhody rastúcich cien a minimalizovať riziko strát.

Investovanie do memecoinov môže byť vzrušujúce a potenciálne ziskové. Mike Novogratz ponúka cenné rady, ako maximalizovať šance na úspech pri investovaní do týchto špekulatívnych aktív. Pochopenie rizík, diverzifikácia, sledovanie trendov, odolávanie syndrómu FOMO a strategické využívanie ziskov sú kľúčové kroky. Práve tie vám môžu pomôcť uspieť na tomto dynamickom trhu.

The post Memecoiny zúročíte takýmto spôsobom, radí Mike Novogratz appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie