Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+: Vyšší výkon a vylepšená aerodynamika

Divízia Mercedes-AMG predstavila na festivale Goodwood Festival of Speed najnovšieho člena rodiny AMG GT. Ide o Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+, ktorý je určený pre automobilových nadšencov vyhľadávajúcich mimoriadnu jazdnú dynamiku. Na základe jasnej požiadavky zákazníkov po zlepšenej praktickosti pri každodennom používaní umožňuje AMG GT v druhej generácii v porovnaní s predchádzajúcim konštrukčným radom veľkorysý pocit z priestoru a dobrý […]
Menej ako 1 min. min.

Divízia Mercedes-AMG predstavila na festivale Goodwood Festival of Speed najnovšieho člena rodiny AMG GT. Ide o Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+, ktorý je určený pre automobilových nadšencov vyhľadávajúcich mimoriadnu jazdnú dynamiku.

Na základe jasnej požiadavky zákazníkov po zlepšenej praktickosti pri každodennom používaní umožňuje AMG GT v druhej generácii v porovnaní s predchádzajúcim konštrukčným radom veľkorysý pocit z priestoru a dobrý výhľad na okolie vozidla.

 

+ 20 kW / 50 Nm

High-tech komponenty ako podvozok so systémom AMG ACTIVE RIDE CONTROL s aktívnou stabilizáciou nakláňania, sériové riadenie zadnej nápravy a aktívna aerodynamika teraz dodávajú jazdným vlastnostiam ešte ostrejší ráz.

Štvorlitrový motor AMG V8 biturbo s výkonom 450 kW (612 k) dosahuje o 20 kW (27 k) vyšší výkon ako model AMG GT 63. Maximálny krútiaci moment zvýšili odborníci na motory z Affalterbachu o 50 Nm na 850 Nm.

0-200 km/h za 10,9 s

Z 0 na 200 km/h zrýchli model AMG GT 63 PRO za 10,9 sekundy a maximálna rýchlosť dosahuje 317 km/h. V ľavom aj pravom prednom podbehu kolesa sú umiestnené po dva chladiče. Vďaka nim sa zvyšuje chladiaci výkon hnacieho ústrojenstva, a tým aj celkový výkon vozidla.

Chladiče diferenciálov na prednej a zadnej náprave, ako aj chladiče rozdeľovacej prevodovky variabilného náhonu všetkých kolies AMG Performance 4MATIC+ sú teraz aktívne chladené.

Ľahké 21-palcové kované disky AMG Performance s dizajnom krížových lúčov sú exkluzívne nalakované matným lakom. V rámci sériovej výbavy ich zdobia pneumatiky Michelin Pilot Sport 5. Na želanie sú bez príplatku k dispozícii aj pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2R.

 

The post Mercedes-AMG GT 63 PRO 4MATIC+: Vyšší výkon a vylepšená aerodynamika appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie