Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mercedes-Maybach a jachty? To ide dokopy!

Láska k remeselnému spracovaniu, estetike a nadčasovej elegancii spája značku Mercedes-Maybach s manufaktúrou na spracovanie striebra a výrobu jácht Robbe & Berking. Obe značky sa usilujú vytvárať individualizované produkty pre vyznávačov výnimočnosti. Pri príležitosti 150-ročného jubilea manufaktúry vytvorila spoločnosť Mercedes-Maybach exkluzívne prepracovaný model Triedy S. Jeho dizajn vychádza z legendárnej plachetnice ktorá bola vyrobená v […]
Menej ako 1 min. min.

Láska k remeselnému spracovaniu, estetike a nadčasovej elegancii spája značku Mercedes-Maybach s manufaktúrou na spracovanie striebra a výrobu jácht Robbe & Berking. Obe značky sa usilujú vytvárať individualizované produkty pre vyznávačov výnimočnosti.

Pri príležitosti 150-ročného jubilea manufaktúry vytvorila spoločnosť Mercedes-Maybach exkluzívne prepracovaný model Triedy S. Jeho dizajn vychádza z legendárnej plachetnice ktorá bola vyrobená v roku 1939 a do histórie sa zapísala ako nočná modrá kráska.

Rovnaká schéma

Bola prvou klasickou drevenou jachtou, ktorú zreštaurovala spoločnosť Robbe & Berking. Jubilejné vozidlo Mercedes-Maybach S 680 má rovnakú farebnú schému ako jachta – dvojfarebný lak pozostávajúci z modrej metalízy v hornej časti a laku vo farbe patagónska červená v dolnej časti karosérie.

Interiér unikátneho modelu Mercedes-Maybach Triedy S žiari v krištáľovej bielej koži s kosoštvorcovým prešívaním. Týmto ušľachtilým materiálom sú potiahnuté sedadlá, čalúnenie stropu, stredové diely obloženia dverí aj odkladací priečinok pod centrálnym displejom.

Čaše na želanie 

Ďalší elegantný kontrast vytvárajú mimoriadne ozdobné prvky vo vyhotovení drevo orech so svetlými hliníkovými ozdobnými lištami. Tie pripomínajú lodnú palubu. Individuálne sú prispôsobené aj podušky zadných sedadiel, ktoré sú potiahnuté jemnou kožou.

Vozidlo má aj špičkový systém zábavnej techniky MBUX pre oblasť zadných sedadiel a chladiaci priečinok s dvoma postriebrenými čašami na šampanské od spoločnosti Robbe & Berking.

Čaše z manufaktúry na spracovanie striebra, ktorá bola založená v roku 1874, dokážu od roku 2002 na želanie dodať modelom Mercedes-Maybach lesk výnimočnosti a u zákazníkov sa tešia rastúcej obľube. Exkluzívny jedinečný exemplár vozidla Mercedes-Maybach Triedy S je už rezervovaný pre jedného zákazníka.

 

The post Mercedes-Maybach a jachty? To ide dokopy! appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie