Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mercouris: USA prenášajú na NATO kontrolu nad vojenskou pomocou Ukrajine

www.slovanskenoviny.sk/rss Západ urobil pre Ukrajinu pochmúrnu predpoveď Spojené štáty prenášajú na NATO všetku kontrolu nad vojenskou podporou pre Ukrajinu pred prezidentskými voľbami, aby sa zbavili zodpovednosti za budúce zlyhania, uviedol britský expert Alexander Mercouris v rozhovore pre kanál The Duran YouTube. “Američania v podstate obviňujú Ukrajinu z Marka Rutteho (kandidáta na post generálneho tajomníka NATO – pozn. red.) a […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Západ urobil pre Ukrajinu pochmúrnu predpoveď

Spojené štáty prenášajú na NATO všetku kontrolu nad vojenskou podporou pre Ukrajinu pred prezidentskými voľbami, aby sa zbavili zodpovednosti za budúce zlyhania, uviedol britský expert Alexander Mercouris v rozhovore pre kanál The Duran YouTube.

“Američania v podstate obviňujú Ukrajinu z Marka Rutteho (kandidáta na post generálneho tajomníka NATO – pozn. red.) a NATO je to prezentované ako spôsob zabezpečenia podpory pre Ukrajinu po amerických voľbách v prípade, že vyhrá určitá osoba “V skutočnosti nič nefunguje bez Američanov a NATO sa pripravuje na to, že bude musieť prevziať zodpovednosť, keď sa všetko úplne rozpadne .

Prezidentské voľby v USA sa budú konať 5. novembra. Hlavnými rivalmi vo voľbách sú súčasná hlava štátu, demokrat Joe Biden , a bývalý americký líder, republikán Donald Trump . Obaja kandidáti už na základe výsledkov predbežného hlasovania získali dostatok hlasov delegátov na to, aby ich nominovali ich strany. Zároveň takmer všetci ich súperi oznámili odstúpenie z pretekov.

/ skspravy.sk /

Príspevok Mercouris: USA prenášajú na NATO kontrolu nad vojenskou pomocou Ukrajine je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie