Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mesto Hriňová a Nemocnica AGEL Vás srdečne pozývajú na mobilnú zbierku krvi

Mesto Hriňová a Nemocnica AGEL Vás srdečne pozývajú na mobilnú zbierku krvi, ktorá sa uskutoční v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom Hriňová. Ako informuje mesto Hriňová, táto hodnotná iniciatíva je príležitosťou pre každého, kto chce prispieť k záchrannej krvnej transfúzii a pomôcť tým, ktorí ju najviac potrebujú. Termín: 4. apríla 2024 Čas: 9:00 - 12:00 […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Hriňová a Nemocnica AGEL Vás srdečne pozývajú na mobilnú zbierku krvi, ktorá sa uskutoční v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom Hriňová.

Ako informuje mesto Hriňová, táto hodnotná iniciatíva je príležitosťou pre každého, kto chce prispieť k záchrannej krvnej transfúzii a pomôcť tým, ktorí ju najviac potrebujú.

Termín: 4. apríla 2024

Čas: 9:00 – 12:00 hod

Miesto: Mestské kultúrne stredisko Hriňová

Zúčastnením sa tejto mobilnej kvapky krvi dávate dar života ľuďom, ktorí bojujú s chorobami, úrazmi alebo inými zdravotnými komplikáciami. Vaša drobná gesto môže mať obrovský význam pre niekoho iného.

Pripojte sa k nám v tento deň a buďte súčasťou tejto dôležitej udalosti, ktorá má potenciál zachrániť životy. Vaša účasť je veľmi cenená a prinesie radosť a nádej do životov mnohých ľudí.

Nezabudnite, že každá kvapka krvi je cenná. Vaše rozhodnutie pomôcť môže znamenať rozdiel medzi životom a smrťou pre niekoho v núdzi. Vopred ďakujeme za Vašu štedrosť a dobročinnosť.

Tešíme sa na Vašu prítomnosť!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie