Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mesto Kremnica uspelo s projektom na podporu opatrovateľskej služby

Mesto Kremnica dosiahlo významný úspech s projektom zameraným na podporu opatrovateľskej služby. Ako informuje mesto Kremnica, tento národný projekt, financovaný z Európskeho sociálneho fondu v rámci Programu Slovensko, prinesie mestu finančný príspevok vo výške 142 740 eur na obdobie rokov 2024 a 2025. Cieľom projektu je overiť mechanizmus poskytovania príspevku na starostlivosť prijímateľom sociálnych služieb […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Kremnica dosiahlo významný úspech s projektom zameraným na podporu opatrovateľskej služby.

Ako informuje mesto Kremnica, tento národný projekt, financovaný z Európskeho sociálneho fondu v rámci Programu Slovensko, prinesie mestu finančný príspevok vo výške 142 740 eur na obdobie rokov 2024 a 2025.

Cieľom projektu je overiť mechanizmus poskytovania príspevku na starostlivosť prijímateľom sociálnych služieb a prispieť k systémovému riešeniu financovania sociálnych služieb. Primátor Kremnice, Martin Novodomec, vyjadril presvedčenie, že tento projekt prispeje k zlepšeniu kvality starostlivosti o seniorov a sociálne odkázané osoby v meste.

“Táto služba sa stáva nenahraditeľnou pre našich občanov a vážime si všetkých zamestnancov, ktorí vykonávajú túto úžasnú službu so srdcom a ktorá je pre ľudí v našom meste veľkou pomocou,” dodal primátor.

Vďaka tomuto projektu bude mesto schopné pokračovať v zlepšovaní kvality opatrovateľskej služby. Opatrovateľská služba pomôže rodinám zosúladiť ich pracovné povinnosti so starostlivosťou o člena rodiny, ktorý je odkázaný na pomoc inej osoby. Tento projekt tak bude mať pozitívny vplyv na celkovú kvalitu života občanov Kremnice.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie