Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mesto Krompachy hostilo Jubilejný X. ročník Trhu kvetov a zelene

Mesto Krompachy úspešne hostilo jubilejný X. ročník Trhu kvetov a zelene 27. apríla 2024. Toto podujatie sa stalo obľúbenou udalosťou pre milovníkov prírody, záhradkárov a nadšencov pestovania rastlín. Na trhu bolo možné nájsť pestrú ponuku kvetov, rastlín a rôznych druhov zelene od lokálnych pestovateľov a predajcov. Návštevníci mali príležitosť vybrať si z rôznych druhov kvetinových […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Krompachy úspešne hostilo jubilejný X. ročník Trhu kvetov a zelene 27. apríla 2024. Toto podujatie sa stalo obľúbenou udalosťou pre milovníkov prírody, záhradkárov a nadšencov pestovania rastlín.

Na trhu bolo možné nájsť pestrú ponuku kvetov, rastlín a rôznych druhov zelene od lokálnych pestovateľov a predajcov. Návštevníci mali príležitosť vybrať si z rôznych druhov kvetinových aranžmánov, byliniek, ovocných stromov a okrasných rastlín.

Ako informuje mesto Krompachy, okrem predaja rastlín ponúkal trh aj možnosť konzultovať odborníkov v oblasti záhradníctva a pestovania. Návštevníci sa mohli dozvedieť cenné rady o starostlivosti o rastliny a záhrady, ako aj o najnovších trendoch v záhradníckom dizajne.

Podujatie prilákalo množstvo návštevníkov z okolia, ktorí si užívali príjemnú atmosféru a nakúpili si rastliny pre svoje záhrady alebo balkóny. Trh kvetov a zelene v Krompachoch sa tak opäť ukázal ako úspešné podujatie, ktoré prispelo k obohateniu spoločenského života v meste.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie