Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mesto Revúca má nové ihrisko pre deti

Mesto Revúca sa môže pýšiť svojím novým ihriskom, ktoré bolo slávnostne otvorené 4. apríla. Ako informuje mesto Revúca, revitalizácia vnútrobloku sídliska Stred III je dokončená a cieľom projektu bolo zlepšenie environmentálnych aspektov mesta a vybudovanie priestoru pre odpočinok, relaxáciu a športové aktivity. Otvorenie ihriska privítalo množstvo detí, ktoré sa tešili na jeho využitie. Tento zábavný […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Revúca sa môže pýšiť svojím novým ihriskom, ktoré bolo slávnostne otvorené 4. apríla.

Ako informuje mesto Revúca, revitalizácia vnútrobloku sídliska Stred III je dokončená a cieľom projektu bolo zlepšenie environmentálnych aspektov mesta a vybudovanie priestoru pre odpočinok, relaxáciu a športové aktivity.

Otvorenie ihriska privítalo množstvo detí, ktoré sa tešili na jeho využitie. Tento zábavný areál je určený pre deti od 2 rokov a obsahuje nielen športoviská, ale aj lavičky, komunikácie pre peších, fitness prvky a pumptrackovú dráhu.

Primátor mesta, Július Buchta, povedal, že ihrisko môžeme nazvať aj oddychovou zónou, keďže je vhodné nielen na športové aktivity, ale aj na relaxáciu. Rekonštrukcia tohto priestoru trvala od roku 2016 a primátor sa poďakoval poslancom MsZ za ich spoluprácu.

Slávnostný moment nastal, keď jedno z detí prestrihlo symbolickú pásku a otvorilo tak ihrisko pre ostatných. Atmosféru doplnili moderátor Juraj Genčanský a Edo Drewo s lesnou vílou Améliou, ktorí prispeli svojimi príbehmi a pesničkami.

Deti prejavili obrovskú radosť nielen z nového ihriska, ale aj z kultúrneho zážitku, čo prispelo k príjemnej atmosfére tohto slávnostného dňa.

Výzva znie: Rodičia, starí i prastarí, pridajte sa k deťom a zažite si radostné chvíle na tomto novom ihrisku!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie