Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mesto Stará Turá postavilo máj na Námestí slobody

Dňa 30. apríla 2024 mesto Stará Turá s radosťou oznamuje, že na Námestí slobody bol postavený máj, čo je tradičný symbol príchodu mája a oslavy jari. Ďakujeme Domu kultúry Javorina a deťom z folklórneho súboru Turanček za vytvorenie a vyzdobenie krásneho venca na máj. Ako informuje mesto Stará Turá, prípravu stromu a jeho postavenie zrealizovali […]
Menej ako 1 min. min.

Dňa 30. apríla 2024 mesto Stará Turá s radosťou oznamuje, že na Námestí slobody bol postavený máj, čo je tradičný symbol príchodu mája a oslavy jari.

Ďakujeme Domu kultúry Javorina a deťom z folklórneho súboru Turanček za vytvorenie a vyzdobenie krásneho venca na máj. Ako informuje mesto Stará Turá, prípravu stromu a jeho postavenie zrealizovali Technické služby, Lesotur, a spoločnosť Stabilit, ktorá nám tiež pomohla a prejavila veľkú ústretovosť.

Tradičné stavanie mája nám spríjemnil Detský folklórny súbor Turanček svojimi nádhernými vystúpeniami, ktoré pridali k slávnostnej atmosfére podujatia.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa tejto akcie zúčastnili a prispeli k jej úspechu. Váš záujem a podpora nám pomohli vytvoriť nezabudnuteľný zážitok pre všetkých obyvateľov a návštevníkov Staréj Turej. Tešíme sa na ďalšie tradičné podujatia a spoločné oslavy!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie