Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mesto Topoľčany Vás pozývajú na podujatie s názvom ,,Deň zdravia”

Zúčastnite sa na vzrušujúcom podujatí venovanom zdraviu a pohybu, ktoré sa bude konať 10. apríla 2024 na Námestí M.R. Štefánika od 8:00 hodiny. Ako informuje mesto Topoľčany, tento nezabudnuteľný deň je plný aktivít, ktoré vám pomôžu zlepšiť vaše fyzické i duševné zdravie. Dajte svojmu telu trochu lásky a starostlivosti a pridajte sa k nám na […]
Menej ako 1 min. min.

Zúčastnite sa na vzrušujúcom podujatí venovanom zdraviu a pohybu, ktoré sa bude konať 10. apríla 2024 na Námestí M.R. Štefánika od 8:00 hodiny.

Ako informuje mesto Topoľčany, tento nezabudnuteľný deň je plný aktivít, ktoré vám pomôžu zlepšiť vaše fyzické i duševné zdravie. Dajte svojmu telu trochu lásky a starostlivosti a pridajte sa k nám na toto nabitom pláne zdravotných aktivít.

Ranná cvičebná hodina – Začnite svoj deň s energickou cvičebnou hodinou plnou pohybu a zábavy. Posilnite svoje svaly a naberte energiu na celý deň!

Workshopy o zdravom stravovaní – Získajte užitočné tipy a triky o tom, ako pripraviť chutné a zdravé jedlá, ktoré budú prospievať vašej vitalite a blahobytu.

Cyklotúra po okolí – Pre milovníkov cyklistiky ponúkame možnosť zúčastniť sa na krásnej cyklotúre po malebnom okolí Topoľčian. Objavte krásy prírody a posilnite svoje zdravie vo vzduchu.

Prehliadka stánkov s lokálnymi produkty – Objevte rôznorodé lokálne produkty a dozviete sa viac o ich prospešnosti pre vaše zdravie. Podporujte miestnych výrobcov a získať čerstvé a kvalitné potraviny pre svoju rodinu.

Relaxačné zóny a masáže – Dajte svojmu telu čas na oddych a relaxáciu v našich relaxačných zónach. Uvoľnite napätie a stres s pomocou profesionálnych masážnych terapeutov.

Príďte a zistite, ako môžete aktívne prispieť k svojmu zdraviu a zlepšiť svoj životný štýl! Tešíme sa na vás na Deň zdravia v Topoľčanoch! 

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie