Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mestská tržnica v Brezne je už otvorená

Rôzne druhy kvetov, byliniek, jarných priesad, zelenina aj ovocie. To všetko ponúka mestská tržnica, kde na vás už čakajú predajcovia. Od utorka 23. apríla začal s predajom na mestskej tržnici zatiaľ jeden predajca. V ponuke má rôzne druhy priesad zeleniny – kaleráb (modrý, letný, zimný), kel, karfiol, brokolica, kapusta neskorá, letničiek, trvaliek, byliniek, muškáty, ale […]
Menej ako 1 min. min.

Rôzne druhy kvetov, byliniek, jarných priesad, zelenina aj ovocie. To všetko ponúka mestská tržnica, kde na vás už čakajú predajcovia.

Od utorka 23. apríla začal s predajom na mestskej tržnici zatiaľ jeden predajca. V ponuke má rôzne druhy priesad zeleniny – kaleráb (modrý, letný, zimný), kel, karfiol, brokolica, kapusta neskorá, letničiek, trvaliek, byliniek, muškáty, ale aj zeleninu ako paprika, paradajky, cibuľa, aj jarná cibuľka, zemiaky, cesnak, šalát, reďkovky…

Výber je skutočne pestrý, rozžiarila to hlavne pestrá paleta kvetov. Podľa slov majsterky údržby mesta Oľgy Kvačkajovej, zatiaľ sa všetko len rozbieha, postupne prídu do Brezna i ďalší predajcovia, aj tí, ktorých poznáme a predávajú tu už niekoľko rokov, informuje Mesto Brezno.

Zároveň Technické služby ako správca trhoviska upozorňujú, že parkovacie miesta pri tržnici slúžia pre zákazníkov na nevyhnutnú dobu nákupu a na mieste, ktoré je vyšrafované na zemi, nesmú parkovať, pretože je určené pre Technické služby, na prechod áut predajcov a pre prípad nejakej núdze.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie