Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mestské služby Šurany rýchlo reagovali na škody spôsobené silným vetrom

Silný vietor, ktorý dosahoval na území nášho mesta nárazovo až 23 m/s, priniesol so sebou aj niekoľko škôd menšieho rozsahu. Jednou z nebezpečných situácií, ktoré vznikli v dôsledku tohto počasia, bola situácia na ulici Komenského, kde sa vyvrátil strom. Ako informuje mesto Šurany, zamestnanci Mestského podniku služieb Šurany ihneď po tom, ako sa dozvedeli o […]
Menej ako 1 min. min.

Silný vietor, ktorý dosahoval na území nášho mesta nárazovo až 23 m/s, priniesol so sebou aj niekoľko škôd menšieho rozsahu. Jednou z nebezpečných situácií, ktoré vznikli v dôsledku tohto počasia, bola situácia na ulici Komenského, kde sa vyvrátil strom.

Ako informuje mesto Šurany, zamestnanci Mestského podniku služieb Šurany ihneď po tom, ako sa dozvedeli o tejto udalosti, začali so svojou rýchlu a odbornou prácou na odstránení vyvrátenej lipy malolistej. Ich úsilie bolo nasmerované nielen na bezpečné odstránenie stromu, ale aj na obnovenie normálnej premávky v čo najkratšom čase.

Príslušníci Mestskej polície sa tiež zapojili do riadenia situácie a na krátky čas museli uzavrieť premávku na spomínanej ulici, aby zabezpečili bezpečnosť v okolí pracoviska. Ich rýchla a efektívna reakcia pomohla minimalizovať riziko ďalších nebezpečenstiev.

Po úspešnom odstránení drevnej hmoty bola premávka na ulici Komenského opäť bezpečne otvorená a nedošlo k žiadnym škodám na zdraví ani majetku. Táto udalosť poukazuje na dôležitosť rýchlej a koordinovanej akcie v prípade náhlych situácií spôsobených extrémnym počasím.

Je dôležité, aby mestské služby, ako aj miestna polícia, boli pripravené na riešenie takýchto situácií a zabezpečovali bezpečnosť obyvateľov a majetku mesta. Ich úsilie a profesionálny prístup sú kľúčom k minimalizácii škôd v prípade náhlych udalostí.

Vďaka rýchlej a efektívnej reakcii na vyvrátené stromy po silnom vetre sa podarilo zachovať bezpečnosť a plynulosť života v našom meste.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie