Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MetaMask Debetná Karta: Nakupovanie s Kryptomenami na Mastercard

MetaMask, známy poskytovateľ samoúschovnej krypto peňaženky pre sieť Ethereum, spustil pilotnú fázu svojej blockchainovej debetnej karty vyvinutej v spolupráci s platobným gigantom Mastercard a špecialistom na krypto platby Baanx. Táto nová ponuka umožní používateľom MetaMask priamo nakupovať zo svojej krypto peňaženky. Karta MetaMask je prvýkrát dostupná v pilotnej fáze pre niekoľko tisíc používateľov v EÚ […]
Menej ako 1 min. min.

MetaMask, známy poskytovateľ samoúschovnej krypto peňaženky pre sieť Ethereum, spustil pilotnú fázu svojej blockchainovej debetnej karty vyvinutej v spolupráci s platobným gigantom Mastercard a špecialistom na krypto platby Baanx. Táto nová ponuka umožní používateľom MetaMask priamo nakupovať zo svojej krypto peňaženky.

Karta MetaMask je prvýkrát dostupná v pilotnej fáze pre niekoľko tisíc používateľov v EÚ a Spojenom kráľovstve, pričom sa očakáva širšie uvedenie na trh neskôr v tomto roku. Používatelia budú môcť robiť nákupy priamo so svojimi aktívami USDC, USDT a wETH držanými na vrstve-2 sieti Linea.

MetaMask Card funguje ako tradičná debetná karta, čo používateľom umožňuje míňať bez potreby predbežného načítania finančných prostriedkov na platformu tretej strany. Používatelia si zachovávajú kontrolu nad svojimi aktívami až do okamihu nákupu, kedy sa kryptomena okamžite premení na fiat pre transakciu.

Tento krok predstavuje významný pokrok v integrácii technológie blockchain s tradičnými finančnými systémami a uľahčuje používateľom využívanie ich kryptoaktív v každodennom živote. S rozsiahlou globálnou sieťou obchodníkov Mastercard, karta poskytuje používateľom možnosť nakupovať kdekoľvek, kde je akceptovaná karta Mastercard, online aj v obchode.

Partnerstvo s Mastercard a Baanx využíva rozsah siete Mastercard, bezpečnosť MetaMask a rozsiahle skúsenosti Baanx s budovaním technológií a programov kariet, podporené rýchlosťou a cenovou efektívnosťou siete Linea bežiacej na vrchole Ethereum.

MetaMask Card posilňuje pokračujúcu misiu Consensys transformovať internet a svetovú ekonomiku na takú, ktorá posilňuje jednotlivcov prostredníctvom interakcií založených na dôvere, súhlase a súkromí.

S touto novou kartou MetaMask prekračuje tradičné hranice medzi blockchainom a obchodom v reálnom svete, čím znižuje trenie a uľahčuje používateľom využívanie kryptoaktív. Pilotná fáza sa plánuje rozšíriť koncom tohto roka s cieľom zaviesť kartu do ďalších regiónov a poskytnúť tak ešte väčšiemu počtu používateľov možnosť využívať kryptomeny v každodenných transakciách.

Zdroj: cryptonews

Príspevok MetaMask Debetná Karta: Nakupovanie s Kryptomenami na Mastercard je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie