Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Metaverse Sandbox: Navigácia v novej ére digitálneho vlastníctva

Spoločnosť The Sandbox Metaverse nedávno otvorila novú éru odmien a na svoju najnovšiu hernú udalosť vyčlenila značnú sumu 300 000 žetónov SAND. Tento krok znamená strategickú zmenu v systéme odmien platformy, kde sa žetóny SAND využívajú prevažne na motiváciu hráčov. Zavedenie NFT airdrops sa ukázalo ako kľúčový nástroj na podporu angažovanosti v rámci ekosystému The […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť The Sandbox Metaverse nedávno otvorila novú éru odmien a na svoju najnovšiu hernú udalosť vyčlenila značnú sumu 300 000 žetónov SAND. Tento krok znamená strategickú zmenu v systéme odmien platformy, kde sa žetóny SAND využívajú prevažne na motiváciu hráčov. Zavedenie NFT airdrops sa ukázalo ako kľúčový nástroj na podporu angažovanosti v rámci ekosystému The Sandbox, čím sa zvýrazňuje záväzok platformy zvýšiť zážitok a účasť používateľov.

Keďže metaverse sa naďalej vyvíja, The Sandbox zostáva na čele a neustále ponúka virtuálne svety najvyššej úrovne, ktoré používateľov zaujmú. Napriek tomu, že sa token SAND obchoduje pod úrovňou 0,50 USD, ponuka hodnoty pozemkov The Sandbox zostáva robustná, pričom transakcie sa často pohybujú okolo 0,15 ETH. Táto pretrvávajúca relevantnosť svedčí o vnútornej hodnote a príťažlivosti digitálnych nehnuteľností v rámci metaverza The Sandbox.

Neochvejné odhodlanie The Sandbox stať sa popredným projektom metaversa je zrejmé z jeho nepretržitého úsilia a vývoja. The Sandbox, podporovaný solídnym herným štúdiom, sa umiestnil ako jeden z popredných blockchainových projektov, ktorý presadzuje prijatie tokenov a podporuje rozmanité zbierky NFT. Najnovšie pridelenie 300-tisíc tokenov SAND na obdobie odmeňovania platformy je jasným dôkazom jej aktívneho prístupu k budovaniu komunity a distribúcii odmien.

Inovácie v rámci The Sandbox Metaverse sú ďalej podporované zavedením nového nástroja na generovanie hier. Tento nástroj nielen uľahčuje vytváranie pútavých a pohlcujúcich herných zážitkov, ale tiež podporuje rast značiek Web3 a blockchain prostredníctvom spolupráce s veľkými vlastníkmi pozemkov. Iniciatíva Sandboxu organizovať minivýzvy, ktoré ponúkajú odmeny 100 SAND za využitie nástroja na generovanie hier, podčiarkuje jeho stratégiu motivovať tvorivý vývoj obsahu a interakciu používateľov.

Schopnosť Sandboxu preklenúť priepasť medzi tradičnými hrami a priestorom Web3 je významným míľnikom v tomto odvetví. Väčšina projektov NFT, avatara a sandboxu v rámci platformy je zameraná na popularizáciu digitálneho vlastníctva a zároveň minimalizuje riziká spojené so špekuláciami alebo podvodnými schémami. Tento prístup si získal pozornosť významných hráčov v hernom priemysle, ako napríklad Ubisoft, ktorý si nedávno vybral Sandbox na uvedenie novej kolekcie.

Prví majitelia aktív v The Sandbox získali exkluzívny prístup k novému metaverse zážitku spoločnosti Ubisoft, ChampionsVerse. Táto spolupráca nielenže obohacuje používateľský zážitok, ale tiež eliminuje konvenčný proces razenia a dražby NFT a ponúka ich komunite zadarmo.

Zaradenie hry The Sandbox na 128. miesto medzi hrami Web3 s verziami na Ethereum a Polygon odráža jej stabilnú prítomnosť na trhu. Hoci denná aktivita aktívnych hráčov nemusí zodpovedať vrcholnej aktivite zaznamenanej počas boomu NFT a hier v roku 2021, The Sandbox si naďalej udržiava svoju hodnotu a obchoduje s NFT za minimálnu cenu približne 390 USD. Vytváranie vzácnych predmetov vrátane skinov a dekorácií v rámci projektu prispelo k jeho trvalej príťažlivosti v rámci jeho metaverse lokalít.

Na záver možno konštatovať, že najnovšie iniciatívy a partnerstvá projektu The Sandbox Metaverse sú príkladom jeho cesty k formovaniu budúcnosti digitálneho vlastníctva a hier. Vďaka navigácii v meniacich sa trendoch a udržiavaniu svojej hodnoty uprostred dynamického herného prostredia je The Sandbox pripravený pokračovať vo svojej trajektórii popredného projektu metaverza, ktorý ponúka bohaté a pútavé virtuálne zážitky svojej rastúcej komunite.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok Metaverse Sandbox: Navigácia v novej ére digitálneho vlastníctva je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie