Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Meteorológovia vydali výstrahy. Vo viacerých okresoch na Slovensku hrozia povodne

Vo viacerých okresoch na Slovensku platí v pondelok poobede hydrologická výstraha prvého stupňa pred povodňou. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informoval na webe. Vydal výstrahy prvého a druhého stupňa. Pre okresy Nitra, Zlaté Moravce, Topoľčany, Partizánske, Bánovce nad Bebravou, Prievidza, Žarnovica, Banská Štiavnica a Žiar nad Hronom platí výstraha druhého stupňa pred prívalovou povodňou. Rovnako […]
Menej ako 1 min. min.

Vo viacerých okresoch na Slovensku platí v pondelok poobede hydrologická výstraha prvého stupňa pred povodňou. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informoval na webe. Vydal výstrahy prvého a druhého stupňa.

Pre okresy Nitra, Zlaté Moravce, Topoľčany, Partizánske, Bánovce nad Bebravou, Prievidza, Žarnovica, Banská Štiavnica a Žiar nad Hronom platí výstraha druhého stupňa pred prívalovou povodňou.

Rovnako v okresoch Zvolen, Detva, Rožňava, Spišská Nová Ves, Gelnica, Košice-okolie – Hornád, Košice-okolie – Bodva, Levoča a Košice.

Výstrahu prvého stupňa vydali meteorológovia pre okresy Turčianske Teplice, Ružomberok, Liptovský Mikuláš a Žilina – Rajčanka.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie