Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MiCA a jej dopad na používateľov Binance

V súčasnej dobe prechádzame zaujímavým obdobím v oblasti kryptomeny, keďže regulácia sa stáva neoddeliteľnou súčasťou tejto rýchlo sa rozvíjajúcej sféry. Nedávne oznámenie spoločnosti Circle o tom, že ich stablecoin USDC je teraz v súlade s MiCA (Markets in Crypto-Assets), predstavuje významný krok pre celý sektor. Tento krok znamená, že USDC sa stal prvým hlavným regulovaným […]
Menej ako 1 min. min.

V súčasnej dobe prechádzame zaujímavým obdobím v oblasti kryptomeny, keďže regulácia sa stáva neoddeliteľnou súčasťou tejto rýchlo sa rozvíjajúcej sféry. Nedávne oznámenie spoločnosti Circle o tom, že ich stablecoin USDC je teraz v súlade s MiCA (Markets in Crypto-Assets), predstavuje významný krok pre celý sektor. Tento krok znamená, že USDC sa stal prvým hlavným regulovaným stablecoinom v EHP, čo má priamy dopad na používateľov Binance v tomto regióne.

MiCA je súbor pravidiel Európskej únie, ktorý bol navrhnutý s cieľom poskytnúť jasné regulácie pre trhy s kryptoaktívami a zabezpečiť ochranu spotrebiteľa. Súlad USDC s MiCA znamená, že tento stablecoin teraz spĺňa všetky požiadavky na elektronické peniaze, čo zvyšuje dôveru a bezpečnosť pre používateľov.

Pre používateľov Binance v EHP to znamená, že USDC bude naďalej dostupný vo väčšine produktových ponúk platformy. To zahŕňa služby ako zmenáreň, investičné produkty, pôžičky a obchodovanie P2P. Napríklad, nákup a predaj USDC na platforme Binance Convert zostáva dostupný, rovnako ako používanie USDC ako kolaterálu pre pôžičky Binance a VIP pôžičky. Taktiež, provízie za odporúčanie a odmeny budú vyplatené v USDC, čo zjednodušuje proces pre používateľov, ktorí preferujú stabilitu tejto kryptomeny.

Dôležité je tiež poznamenať, že spotové obchodovanie so všetkými stablecoinmi zostáva dostupné aj po 1. júla 2024. To znamená, že používatelia môžu pokračovať v obchodovaní s rôznymi stablecoinmi bez obáv z obmedzení.

Toto oznámenie je dôkazom toho, že Binance sa zaväzuje dodržiavať regulácie a zabezpečiť, aby ich platforma bola bezpečná a spoľahlivá pre všetkých používateľov. Zároveň to ukazuje, že kryptomenový sektor je schopný prispôsobiť sa novým pravidlám a naďalej poskytovať inovatívne služby svojim používateľom.

Zdroj: Binance.

Príspevok MiCA a jej dopad na používateľov Binance je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie