Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Michael Douglas vystoupil coby Zelenského podporovatel a válečný štváč (video)

Snahu o maximální eskalaci povolením použití zbraní dlouhého doletu nyní podporuje i celebrita, očividně tvrdě „zaháčkovaná“ v globalistické agendě. Než půjdeme na samotnou událost, ráda bych upozornila na odznak Agendy 2030 či Velkého resetu, který má Michael Douglas připnutý na klopě. To jen potvrzuje, za koho hovoří a komu slouží. V podstatě nejde o nic […]
Menej ako 1 min. min.

Snahu o maximální eskalaci povolením použití zbraní dlouhého doletu nyní podporuje i celebrita, očividně tvrdě „zaháčkovaná“ v globalistické agendě.

Než půjdeme na samotnou událost, ráda bych upozornila na odznak Agendy 2030 či Velkého resetu, který má Michael Douglas připnutý na klopě. To jen potvrzuje, za koho hovoří a komu slouží.

V podstatě nejde o nic podivného, většina celebrit má jediný úkol: sloužit vládnoucí ideologii a její propagandě.

Zde také působil coby vyslanec OSN, což do sebe tak nějak zapadá. Agenda 2030 je právě výtvor OSN, tedy organizace, která se chystá již brzy převzít vládu nad světem.

Hollywoodská hvězda Michael Douglas (80), který je zde tedy také „mírovým vyslancem OSN,“ se spolu se svým nezkušeným synem Dylanem (23) setkal s ukrajinským vojevůdcem Volodymyrem Zelenským a jeho manželkou.

A Douglas toto setkání označil za inspirativní a Zelenského prý považuje za hrdinu.

Předmětem diskuse byla rusko-ukrajinská válka. Zelenskyj také sdílel video ze setkání a řekl:

„Vážíme si toho, že se Michael a jeho syn se o tyto problémy skutečně zajímají, a že jejich rodina stojí při naší zemi a našem lidu.“

Michael Douglas si stěžoval na neochotu některých západních států povolit Ukrajině použití zbraní dlouhého doletu proti ruskému území. A tvrdil, že jeden z nejzkorumpovanějších států na světě, kde je zakázána politická opozice,  je demokracie.

Nakonec se zlomeným hlasem a prázdnýma očima Douglas přednášel, že Ukrajina je demokratická již několik desetiletí, a pak poukázal na nedávné výročí založení Spojených států v 18. století.

„Ale jste pro naši zemi inspirací a zároveň velkou připomínkou toho, co znamená demokracie. Protože každý musí nést odpovědnost, demokracie je pro občany hodně práce, jinak můžete skončit v diktatuře.“

A jeho syn Dylan si také při návštěvě Kyjeva všiml, že sirény neustále houkají, a dodal:

„Připomenout mladým tento konflikt je důležité. Nejen pro Ukrajinu, ale pro Evropu, Západ, svět. Toto je přední linie dobra a zla, a pokud nevyhrajeme tady, prohrajeme všude.“

Ví Dylan, o čem mluví?

Každopádně je patrné, že právě zapojení celebrit má u běžných občanů vyvolat podporu vysoce eskalačnímu kroku, kterým by jistě použití západních zbraní s dlouhým doletem v Rusku bylo.

Mnozí političtí pozorovatelé se obávají, že výše zmíněná válečná eskalace by mohla dále zvýšit riziko světové války…

 

I had a meeting with American actor, producer, and UN Messenger of Peace Michael Douglas and his son Dylan.

We discussed the situation in our country, cooperation with partners, support for Ukraine, and the fourth Summit of First Ladies and Gentlemen.

We greatly appreciate that… pic.twitter.com/QcKGQcvX8u

— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) September 13, 2024

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie